Lusk: Dette skal du holde øje med under Ukraine-krigen

Det er et klassisk trick indenfor PR, at man lukker dårlige nyheder ud, når verden er optaget af en anden stor nyhed. For den kritiske læser er det bl.a. derfor ekstra vigtigt at holde øje med de nyheder, der ikke handler om Ukraine i disse dage. Her er et par eksempler fra Danmark:

Virksomheder og stater bruger det PR-timingtrick, når der er nyheder, som de er forpligtet til at kommunikere ud af hensyn til deres borgere eller aktionærer, men som de samtidig af strategiske grunde ønsker skal modtages af så få som muligt. Jeg vil derfor gætte på, at PR-rådgivere over hele landet og verden rådgiver deres kunder til at få luftet det beskidte vasketøj netop nu i starten af Ukraine-krigen, mens verden er i panisk tunnelsyn.

Den globale elite, som efter min mening er vores reelle fjende, og hverken Rusland eller nynazisterne i Ukraine, benytter også Ukraine-krigen til at liste deres globalistiske politikker og fælder igennem. Noget af det mest bekymrende er, at WHO er i gang med at udarbejde en international pandemigrundlov, som får vores nationale epidemilov til at ligne blødsøden liberalisme.

Det tyder på, at mørkets magthavere har indset at de nationale lovgivninger og den folkelige modstand har forhindret dem i at foretage den samfundsmæssige omvæltning via covid-19, som de havde til hensigt. Heldigvis. Men vi skal nu være ekstra opmærksomme på, hvad de pønser på i de mørke korridorer og vil prøve at snige igennem først EU og så Folketinget lige pludselig. Vi skal i det hele taget være meget påpasselige med de overgreb, vi kan blive udsat for gennem de internationale netværk og organisationer som EU, WHO, FN og NATO, som Danmark er medlem af. Det er begrænset, hvad danske politikere kan gøre for at kæmpe imod globalisterne, der siden slutningen på 2. Verdenskrig stille og roligt har ædt mere og mere af Danmarks juridiske suverænitet.

Jeg forventer, at Ukraine-krigen bliver en ny endeløs krig ligesom krigene i Mellemøsten, nu blot i Europa, så det er en større kilde til frygt. Jeg forventer, at krigen vil fortsætte, indtil globalisterne har fået indført Den Nye Verdensorden, som de drømmer om, og som vi er mange, der har mareridt om.

I den aktuelle fase vil de bruge Putin som undskyldning for at fortsætte udrulningen af de samfundsmæssige forandringer, som de ikke kunne slippe afsted med via covid-19. Putin er simpelthen den nye Hitler, og det er min vurdering, at han udmærket er klar over, at det er den rolle, han spiller i den globale agenda. Alle er bange for Hitler, så vi vil gå med til hvad som helst for at undgå Tredje Verdenskrig med atomvåben og hele molevitten.

Med andre ord: Vi bør nu også være opmærksomme på, hvilke frihedsrettigheder vi måske permanent får fjernet “på grund af krigen i Ukraine”…

I den aktuelle fase vil de igangværende coronapolitikker fortsætte, men det vil være mere i baggrunden, og man vil udnytte den forøgede frygt for krig som salgstrick til at tage flere vaccinestik. Det kan ske indirekte eller mere direkte via propaganda om, at Putin f.eks. planlægger at sprede en ny variant af coronavirus, der er mere dødelig. Så vil fårene igen strømme til slagtehuset.

I den næste fase, når globalisterne har fået det juridiske grundlag på plads for at gennemføre et totalitært, fascistisk teknokrati, så vil de formentlig lancere en ny pandemi, der aktiverer det omstrukturerede globale “beredskab”, der reelt er midler til den sidste ødelæggelse af de sidste rester af vores frie samfund.

Alt dette kan selvfølgelig kun ske, hvis folk ikke opdager, hvad der reelt foregår bag propagandaens kulisser. Hvis en tilstrækkelig stor masse opdager, hvad der foregår, så kan folkemagten vælte globalisterne af pinden så let som ingenting. Vi skal ikke være få, der gør meget som frihedskæmpere; vi skal derimod være MANGE, der gør LIDT ved simpelthen at have viden, frihedsvilje, sammenhold, kærlighed og evnen til selvstændig kritisk tænkning. Det er en psykologisk og spirituel proces, som ikke kræver nogen som helst brug af fysiske våben, vold og magt. Og vi er allerede godt på vej, selvom der er lang vej igen.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments