Kategorier
Essentiel Forside Mere sundhed Sundhedsbloggen

Test dig selv: Hvor sund er du?

Sundhed er en tilstand af optimal fysisk, mental og social velvære. Sundhed er at have det så godt som muligt i kroppen, psyken og relationerne. Sundhed bliver påvirket af fysiske faktorer, men det er i sidste ende en subjektiv oplevelse. Det betyder, at det kun er dig selv via din opmærksomhed, der kan besvare spørgsmålet: […]

Sundhed er en tilstand af optimal fysisk, mental og social velvære. Sundhed er at have det så godt som muligt i kroppen, psyken og relationerne. Sundhed bliver påvirket af fysiske faktorer, men det er i sidste ende en subjektiv oplevelse. Det betyder, at det kun er dig selv via din opmærksomhed, der kan besvare spørgsmålet: […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x