Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Jeg har nu læst Pfizer-papirerne: Her er min konklusion

Jeg har nu fået tygget mig igennem de meget tekniske Pfizer-dokumenter, der blev offentliggjort den 1. marts 2022. Jeg kan ikke finde nogen ‘smoking gun’ i nogen af dokumenterne. Jeg har især ledt efter dødsfald og andre alvorlige bivirkninger. Så vidt jeg er orienteret, så er Pfizer også først begyndt at frigive dokumenterne nu, som […]

Jeg har nu fået tygget mig igennem de meget tekniske Pfizer-dokumenter, der blev offentliggjort den 1. marts 2022. Jeg kan ikke finde nogen ‘smoking gun’ i nogen af dokumenterne. Jeg har især ledt efter dødsfald og andre alvorlige bivirkninger. Så vidt jeg er orienteret, så er Pfizer også først begyndt at frigive dokumenterne nu, som […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x