Jeg har nu læst Pfizer-papirerne: Her er min konklusion

Jeg har nu fået tygget mig igennem de meget tekniske Pfizer-dokumenter, der blev offentliggjort den 1. marts 2022.

Jeg kan ikke finde nogen ‘smoking gun’ i nogen af dokumenterne. Jeg har især ledt efter dødsfald og andre alvorlige bivirkninger. Så vidt jeg er orienteret, så er Pfizer også først begyndt at frigive dokumenterne nu, som de blev beordret til af en domstol i USA. Det er altså ikke alle dokumenterne, der er frigivet endnu. Vi må derfor fortsat holde øje med, hvad der kommer derfra.

Jeg vil anbefale folk, der ikke er trænet i at læse statistik og teknisk medicinsk litteratur at være varsom med at drage dramatiske konklusioner. Der er mange faldgruber i dokumenter som disse.

Det betyder ikke, at Pfizers vaccine er dokumenteret sikker. Den forskning, der kunne vise det, er stadigvæk ikke udført. Det afgørende fremover bliver evaluering af data om selvrapporterede bivirkninger fra personer, der er vaccineret sammenlignet med personer, der ikke er vaccineret. Her er data indsamlet og formidlet videre af Pfizer selv nok alligevel ikke de mest troværdige. Det er nødvendigt med andre kilder og typer af opgørelser, hvilket forskellige uafhængige undersøgere da også er i gang med rundt omkring i verden. Den bedst tilgængelige evidens i den nærmeste fremtid er befolkningsundersøgelser af store grupper af vaccinerede vs uvaccinerede. Det mest relevante er at undersøge den samlede sygelighed og dødelighed. Den forskning vil dog også være behæftet med fortolkningsproblemer, da der ikke er tale om fordeling på vaccine eller ikke-vaccine ved lodtrækning. Det er og bliver noget juks!

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
cfriisha
torsdag, 3 marts 2022, 18:26 18:26

Da det ikke er en audit, har disse dokumenter meget begrænset værdi.

Vi burde, som nogen har nævnt, forlange at fabrikanten beviser effektivitet og ufarlighed.