Jeg har nu læst Pfizer-papirerne: Her er min konklusion

Jeg har nu fået tygget mig igennem de meget tekniske Pfizer-dokumenter, der blev offentliggjort den 1. marts 2022. Jeg kan ikke finde nogen ‘smoking gun’ i nogen af dokumenterne. Jeg har især ledt efter dødsfald og andre alvorlige bivirkninger. Så vidt jeg er orienteret, så er Pfizer også først begyndt at frigive dokumenterne nu, som … Læs videre Jeg har nu læst Pfizer-papirerne: Her er min konklusion
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
cfriisha
torsdag, 3 marts 2022, 18:26 18:26

Da det ikke er en audit, har disse dokumenter meget begrænset værdi.

Vi burde, som nogen har nævnt, forlange at fabrikanten beviser effektivitet og ufarlighed.