Kategorier
Frihedspressen Indlæg/Post Propagandabloggen

Pfizer-rapporten er noget juks!

Pfizer-dokument ‘5.3.6 Cumulative Analysis of Post-authorization Adverse Event Reports‘ beskriver de bivirkninger til Pfizers covid-19-vaccine, som firmaet har modtaget i perioden fra nødgodkendelsen den 1. december 2020 frem til den 28. februar 2021.

Annonce:

Pfizer siger, at de i den periode har modtaget i alt 42.086 caserapporter (dvs. personer) med i alt 158.893 bivirkninger (dvs. nogle af personerne har været været ramt af flere bivirkninger samtidig).

Betydeligt flere kvinder end mænd havde indrapporteret bivirkninger: 29.914 kvinder mod 9.182 mænd. Der var indrapporteret bivirkninger fra 46 børn under 16 år og 34 børn under 12 år.

1.223 personer døde!

19.582 ud af 42.086 svarende til 46,5 % var kommet sig eller var i gang med at komme sig oven på bivirkningerne. 1.223 personer døde svarende til 2,9 % af det samlede antal personer, som der var indrapporteret bivirkninger fra. Det er værd at bemærke, at det IKKE er 2,9 % af alle, der har modtaget stikket, der er rapporteret døde. De 1.223 dødsfald er blandt de personer, som der er indrapporteret bivirkninger fra.

Tallene viser også, at op mod 53,5 % af alle, der oplever (eller rettere: indrapporterer) bivirkninger ved Pfizer-stikket vil have kroniske bivirkninger. Det drejer sig altså ikke kun om smerter og ubehag i forbindelse med injektionerne, som forsvinder af sig selv efter et par dage.

Her er et uddrag af nogle af de bivirkninger, der forekom med en hyppighed på 2 % eller mere blandt de 42.086 personer, der var indberettet bivirkninger fra:

  • Lymphadenopathy: 4,7 % (hævede lymfekirtler)
  • Tachycardia: 2,6 % (hurtig puls)
  • Pyrexia: 18,2 % (feber)
  • Fatigue: 17,4 % (træthed)
  • Myalgia: 11,7 % (muskelsmerter)
  • Arthralgia: 8,4 % (ledsmerter)
  • Headache: 24,1 % (hovedpine)
  • Dyspnoea: 4,9 % (vejrtrækningsbesvær)
  • Pruritus: 3,4 % (kløe)

På side 6 i rapporten skulle antallet af vaccinedoser, der er blevet sendt afsted i perioden, være rapporteret, men det er slettet. Det er derfor ikke muligt at beregne den reelle hyppigheden af bivirkninger. I hvert fald ikke ud fra denne rapport.

Pfizer konkluderer dog selv følgende på side 29:

“Review of the available data for this cumulative PM (Post Marketing, red.) experience, confirms a favorable benefit: risk balance for BNT162b2.”

Jeg har svært ved at se, hvordan man kan komme frem til den konklusion baseret på de foreliggende data, når den reelle hyppighed af bivirkninger ikke er vurderet. 1.223 dødsfald lyder jo umiddelbart helt vildt, men hvis det er ud af et meget stort antal mennesker, der har taget Pfizer-sprøjterne, så behøver det ikke nødvendigvis at være alarmerende.

Det er simpelthen noget juks, at bivirkningerne af globalt propaganderet forebyggende medicin skal vurderes på et så elendigt datagrundlag.

0 0 votes
Brugervurdering
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x