Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Covid-19 og AIDS: Her er den katastrofale mangel i virusforskningen

Virusforskning kan lære meget af ernæringsforskning. Ernæringsvidenskab er muligvis den del af sundhedsvidenskab som er mest klar over, hvad der rent forskningsmæssigt skal til for at dokumentere, at noget er årsag til noget andet. Det er f.eks. ikke nok at konstatere, at folk, der spiser mange æbler, går mindre hyppigt til lægen end folk, der […]

Virusforskning kan lære meget af ernæringsforskning. Ernæringsvidenskab er muligvis den del af sundhedsvidenskab som er mest klar over, hvad der rent forskningsmæssigt skal til for at dokumentere, at noget er årsag til noget andet. Det er f.eks. ikke nok at konstatere, at folk, der spiser mange æbler, går mindre hyppigt til lægen end folk, der […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x