Kategorier
Gæstebloggen Public

Hvis den danske regering forbød jysk…

Af SW

Tænk, hvis en dansk regering (med NATO’s og EU’s fulde støtte) forbød danskere at tale med jysk accent og dyrke jysk kultur, kaldte jyder for undermennesker, reagerede med vold, når jyder i Jylland nægtede at anerkende regeringens overhøjhed, placerede åbenmundede jyder og deres familier på offentlige lister med nævnelse af adresser, arbejdspladser, skoler etc., forfulgte jyder i det ganske land, dræbte jyske journalister og lukkede jyske medier, lod danske soldater med den ‘rigtige’ accent belejre, terrorisere og myrde vrangvillige jyske enklaver i Jylland og bombede deres skoler, hjem og hospitaler…

Alt dette otte år i træk.


Redaktørens note: Teksten er skribentens sammenligning af konflikten mellem Ukraine og Rusland overført til danske forhold, så det bliver lettere for os at forstå. Heldigvis er Mette Frederiksen selv jyde…

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x