Alternative medier fejlfortolker Pfizer-dokument om dødstal

Jeg har nu set flere både udenlandske og danske alternative medier fortælle en historie om, at Pfizers covid-19-vaccine slår 2,9 % ihjel indenfor de første 90 dage. Det er et dramatisk budskab, som heldigvis er baseret på en fejlfortolkning af et teknisk dokument. De 2,9 % døde er nemlig ikke ud af alle, der har … Læs videre Alternative medier fejlfortolker Pfizer-dokument om dødstal
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.