Kategorier
Frihedspressen Mere nyt

Christine Stabell Benn: Forskningen i covid-19-vaccinerne er ikke god nok

Vaccineforsker Christine Stabell Benn efterlyser i et interview til Ugeskriftet.dk den 7. marts 2022 god forskning, der kan imødegå vaccineskeptikerne. Hun efterlyser helt specifikt randomiserede kontrollerede studier, som også kan måle de uspecifikke effekter af vacciner og andre sundhedsinterventioner på den samlede sundhed. Situationen nu er den, at forskningen simpelthen ikke findes, hvorfor vi ganske […]

Vaccineforsker Christine Stabell Benn efterlyser i et interview til Ugeskriftet.dk den 7. marts 2022 god forskning, der kan imødegå vaccineskeptikerne. Hun efterlyser helt specifikt randomiserede kontrollerede studier, som også kan måle de uspecifikke effekter af vacciner og andre sundhedsinterventioner på den samlede sundhed. Situationen nu er den, at forskningen simpelthen ikke findes, hvorfor vi ganske […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x