Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Frihed til Danmark: Boykot WEF og WHO og alle deres medlemmer!

Pilene peger på to organisationer som hovedansvarlige for den globale elites igangværende forsøg på at fjerne de sidste af vores frihedsrettigheder: World Economic Forum (WEF) og World Health Organization (WHO). Jeg ved ikke, hvor meget demonstrationer foran deres bygninger og medlemmer i Danmark kan hjælpe. Men det kan jo nok hjælpe, hvis vi viser dem, […]

Pilene peger på to organisationer som hovedansvarlige for den globale elites igangværende forsøg på at fjerne de sidste af vores frihedsrettigheder: World Economic Forum (WEF) og World Health Organization (WHO). Jeg ved ikke, hvor meget demonstrationer foran deres bygninger og medlemmer i Danmark kan hjælpe. Men det kan jo nok hjælpe, hvis vi viser dem, […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x