Frihed til Danmark: Boykot WEF og WHO og alle deres medlemmer!

Pilene peger på to organisationer som hovedansvarlige for den globale elites igangværende forsøg på at fjerne de sidste af vores frihedsrettigheder: World Economic Forum (WEF) og World Health Organization (WHO).

Jeg ved ikke, hvor meget demonstrationer foran deres bygninger og medlemmer i Danmark kan hjælpe. Men det kan jo nok hjælpe, hvis vi viser dem, at vi ved, hvad de pønser på, og at Christiansborg reelt er underlagt deres diktater. Det eneste, der nok rigtigt kan hjælpe, er, hvis der kommer en massiv folkebevægelse, der boykotter WEF og WHO og udstiller disse mafialignende organisationer for, hvad de reelt er.

WHO’s Regionale Kontor for Europa ligger i København, og det er et af WHO’s seks regionale kontorer på verdensplan. Adressen er Marmorvej 51, 2100 København Ø (i FN-byen). Det undrer mig, at der, så vidt jeg er orienteret, endnu ikke har været afholdt nogen demonstrationer der. Det er måske ved at være på tide, i og med at de jo formentlig sidder derude lige nu og brygger på den traktat, der kan indføre det totale medicinale diktatur ved næste “pandemi”.

Problemet ved WHO er, at organisationen er købt og betalt af vaccineindustrien med Bill Gates i spidsen. WHO i dag har stort set intet at gøre med det WHO, der blev etableret i 1948. Det nye WHO misbruger blot det originale WHO’s gode omdømme. Det er vældig smart af vaccineindustrien, at de indtil videre er sluppet afsted med at lave deres lobbyisme i fuld åbenhed gennem WHO, uden at særligt mange har opdaget det.

Det er PR på højt plan, når en global lobbyvirksomhed nu er tæt på reelt at blive en ny verdensregering. Det kan næsten ikke blive større. Det er meget imponerende, at de er sluppet afsted med det. Det kan kun ske i en verden, hvor kritisk journalistik ikke længere findes i hovedstrømmen, men hvor folk stadigvæk er underlagt illusionen om, at det er journalistik, de modtager i den daglige nyhedsstrøm.

Vi er vidner til den største afvikling af intellektuel aktivitet i menneskehedens historie. Jeg er tilbøjelig til at give antropologen Robert Sepehr ret: Mennesket har ikke gennemgået en evolution, men derimod en devolution, og de sidste søm bliver nu slået i kisten.

Denne video opsummerer ganske godt nogle af de gode grunde til at boykotte de virksomheder, der er medlemmer af Klaus Schwabs World Economic Forum-mafia:

Her er navne på nogle af medlemsvirksomhederne:

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments