Kategorier
Frihedspressen Mere presse

WHO bliver den nye verdensregering

Dr. Sucharit Bhakdi, advarer i en ny video om WHO’s nært forestående indførelse af en global grundlov, der under dække af ordet ‘pandemiberedskab’, vil tilsidesætte nationale regeringers beslutninger og føre til intet mindre tab af al kontrol over egen lovgivning i Danmark. Det berettede Danmarks Frie Fjernsyn i går. Den uafhængige analytiker og kommentator James […]

Dr. Sucharit Bhakdi, advarer i en ny video om WHO’s nært forestående indførelse af en global grundlov, der under dække af ordet ‘pandemiberedskab’, vil tilsidesætte nationale regeringers beslutninger og føre til intet mindre tab af al kontrol over egen lovgivning i Danmark. Det berettede Danmarks Frie Fjernsyn i går. Den uafhængige analytiker og kommentator James […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x