Kategorier
Frihedspressen Mere nyt

JFK21 censureret fra e-mail-service til nyhedsbreve

Formanden for det politiske parti JFK21, Mads Palsvig, har oplyst, at partiet netop er blevet censureret fra MailChimp og SendInBlue. Det er services, der sender e-mails ud, typisk til nyhedsbreve. JFK21 betalte for denne service til deres nyhedsbrev på lige fod med andre kunder. “Det er vanvittigt. Det svarer til, at telefonselskabet ikke kan lide, […]

Formanden for det politiske parti JFK21, Mads Palsvig, har oplyst, at partiet netop er blevet censureret fra MailChimp og SendInBlue. Det er services, der sender e-mails ud, typisk til nyhedsbreve. JFK21 betalte for denne service til deres nyhedsbrev på lige fod med andre kunder. “Det er vanvittigt. Det svarer til, at telefonselskabet ikke kan lide, […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x