JFK21 censureret fra e-mail-service til nyhedsbreve

Formanden for det politiske parti JFK21, Mads Palsvig, har oplyst, at partiet netop er blevet censureret fra MailChimp og SendInBlue. Det er services, der sender e-mails ud, typisk til nyhedsbreve. JFK21 betalte for denne service til deres nyhedsbrev på lige fod med andre kunder. “Det er vanvittigt. Det svarer til, at telefonselskabet ikke kan lide, … Læs videre JFK21 censureret fra e-mail-service til nyhedsbreve
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned or Total abonnement per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Soren
lørdag, 12 marts 2022, 11:46 11:46

Hej Per, er der et sted hvor Mads fortæller om sagen og man kan læse mere om det?
Kh
Søren