Fauci vs Batman: Hvem udviklede det nye coronavirus?

Meget tyder på, at det nye coronavirus – SARS-CoV-2 – er udviklet i et laboratorium i Wuhan, Kina, sponsoreret af Anthony Fauci’s National Institutes of Health i USA. Det blev afsløret i en række artikler i New York Post i efteråret sidste år. SARS-CoV-2 er således et designervirus udviklet via såkaldt ‘Gain-of-function’-udvikling i laboratoriet i … Læs videre Fauci vs Batman: Hvem udviklede det nye coronavirus?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.