Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Fauci vs Batman: Hvem udviklede det nye coronavirus?

Meget tyder på, at det nye coronavirus – SARS-CoV-2 – er udviklet i et laboratorium i Wuhan, Kina, sponsoreret af Anthony Fauci’s National Institutes of Health i USA. Det blev afsløret i en række artikler i New York Post i efteråret sidste år. SARS-CoV-2 er således et designervirus udviklet via såkaldt ‘Gain-of-function’-udvikling i laboratoriet i […]

Meget tyder på, at det nye coronavirus – SARS-CoV-2 – er udviklet i et laboratorium i Wuhan, Kina, sponsoreret af Anthony Fauci’s National Institutes of Health i USA. Det blev afsløret i en række artikler i New York Post i efteråret sidste år. SARS-CoV-2 er således et designervirus udviklet via såkaldt ‘Gain-of-function’-udvikling i laboratoriet i […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x