Politisk Zoom-møde udsat for sabotage her til aften

Mit offentlige Zoom-møde her til aften blev udsat for sabotage. Pludselig væltede det ind med mystiske profiler, der sendte larmende, vulgære billeder og lyd ud til de rigtige deltagere.

Jeg optog, hvad der foregik, så du selv kan se og høre det. Jeg lægger videoen op her i indlægget, når den er klar. Advarsel: Voldsomme billeder!

Efter nærmere eftertanke og gennemsyn så vil jeg ikke offentliggøre videoen alligevel, da billederne simpelthen er for voldsomme. Det er bl.a. billeder af selvskade, henrettelser og mishandling af kønsorganer. Forestil dig det værste, du kan forestille dig, så har du sådan cirka, hvad det var, der pludselig væltede ind i min Zoom-kanal.

Jeg vil prøve igen på næste søndag med en ny omgang Brændgaard Live. Næste gang vil jeg så have bedre styr på sikkerheden – eller skifte til en anden platform end Zoom.

Jeg har hørt, at Odysee skulle være et godt alternativ, hvis man vil lave offentlige live videoer med ytringsfrihed. Zoom er i øvrigt også med i World Economic Forum, så det er endnu en god grund til at skifte væk fra den platform.

Jeg beklager overfor deltagerne her til aften, men så har vi da også prøvet cyber-sabotage live…

Tilmeld
Besked om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
søndag, 13 marts 2022, 19:48 19:48

Surt show Per – det var godt nok ubehageligt og meget ubehagelige billeder 😞😞
Håber det lykkes fremover 🙏
Knus og kram 😘♥🤗
Hanne

Hanne Larsen
tirsdag, 15 marts 2022, 15:01 15:01

Det tror jeg bestemt ikke at jeg får, og håber heller ikke, at andre, der oplevede det, får 🙏Tusind tak for din omsorg Per🙏♥ Knus og kram 💜😘🙋 Hanne