Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Politisk Zoom-møde udsat for sabotage her til aften

Mit offentlige Zoom-møde her til aften blev udsat for sabotage. Pludselig væltede det ind med mystiske profiler, der sendte larmende, vulgære billeder og lyd ud til de rigtige deltagere. Jeg optog, hvad der foregik, så du selv kan se og høre det. Jeg lægger videoen op her i indlægget, når den er klar. Advarsel: Voldsomme […]

Mit offentlige Zoom-møde her til aften blev udsat for sabotage. Pludselig væltede det ind med mystiske profiler, der sendte larmende, vulgære billeder og lyd ud til de rigtige deltagere. Jeg optog, hvad der foregik, så du selv kan se og høre det. Jeg lægger videoen op her i indlægget, når den er klar. Advarsel: Voldsomme […]
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x