Politisk Zoom-møde udsat for sabotage her til aften

Mit offentlige Zoom-møde her til aften blev udsat for sabotage. Pludselig væltede det ind med mystiske profiler, der sendte larmende, vulgære billeder og lyd ud til de rigtige deltagere. Jeg optog, hvad der foregik, så du selv kan se og høre det. Jeg lægger videoen op her i indlægget, når den er klar. Advarsel: Voldsomme … Læs videre Politisk Zoom-møde udsat for sabotage her til aften
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
søndag, 13 marts 2022, 19:48 19:48

Surt show Per – det var godt nok ubehageligt og meget ubehagelige billeder 😞😞
Håber det lykkes fremover 🙏
Knus og kram 😘♥🤗
Hanne

Hanne Larsen
tirsdag, 15 marts 2022, 15:01 15:01

Det tror jeg bestemt ikke at jeg får, og håber heller ikke, at andre, der oplevede det, får 🙏Tusind tak for din omsorg Per🙏♥ Knus og kram 💜😘🙋 Hanne