Kategorier
Frihedspressen Mere nyt

Novo Nordisk går sammen med Bill Gates

Mediet Finans fortalte i går, at Novo Nordisk Fonden sammen med Bill & Melinda Gates Foundation og Open Philantropy i første omgang skyder 600 mio. kr. i et nyt ‘pandemiberedskab’. Finans-artiklen fortæller også, at Mads Krogsgaard Thomsen, adm. direktør i Novo Nordisk Fonden, lige er kommet hjem fra et møde i London med bl.a. Anthony […]

Mediet Finans fortalte i går, at Novo Nordisk Fonden sammen med Bill & Melinda Gates Foundation og Open Philantropy i første omgang skyder 600 mio. kr. i et nyt ‘pandemiberedskab’. Finans-artiklen fortæller også, at Mads Krogsgaard Thomsen, adm. direktør i Novo Nordisk Fonden, lige er kommet hjem fra et møde i London med bl.a. Anthony […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x