Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Ny teori: Ukraine er det nye Palæstina

Ukraine kan være det nye centrum for religiøs krig, ligesom Palæstina blev det efter 2. Verdenskrig. Ifølge Stephen Jones var det territorie, der nu kaldes Ukraine, engang hjertet af Khazar-kongeriget. Den jødiske historiker Arthur Koestler fremlagde i 1976 teorien om, khazarerne var den 13. israelit-stamme. Der er som bekendt kun 12 stammer i Biblen, så […]

Ukraine kan være det nye centrum for religiøs krig, ligesom Palæstina blev det efter 2. Verdenskrig. Ifølge Stephen Jones var det territorie, der nu kaldes Ukraine, engang hjertet af Khazar-kongeriget. Den jødiske historiker Arthur Koestler fremlagde i 1976 teorien om, khazarerne var den 13. israelit-stamme. Der er som bekendt kun 12 stammer i Biblen, så […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x