Ny teori: Ukraine er det nye Palæstina

Ukraine kan være det nye centrum for religiøs krig, ligesom Palæstina blev det efter 2. Verdenskrig. Ifølge Stephen Jones var det territorie, der nu kaldes Ukraine, engang hjertet af Khazar-kongeriget. Den jødiske historiker Arthur Koestler fremlagde i 1976 teorien om, khazarerne var den 13. israelit-stamme. Der er som bekendt kun 12 stammer i Biblen, så … Læs videre Ny teori: Ukraine er det nye Palæstina
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.