EU vil forlænge ordningen med coronapas

EU ønsker at forlænge forordningen om EU’s digitale covidcertifikat. Det skulle ellers udløbe her til sommer. Du kan læse mere her. Jeg vil gerne fremhæve et afsnit fra baggrundsdokumentet: “Forlængelsen af forordning (EU) 2021/953 bør ikke forstås således, at dette gør det lettere at vedtage folkesundhedsrelaterede restriktioner for den frie bevægelighed under pandemien, eller at … Læs videre EU vil forlænge ordningen med coronapas
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.