Kategorier
Frihedspressen Mere presse

EU vil forlænge ordningen med coronapas

EU ønsker at forlænge forordningen om EU’s digitale covidcertifikat. Det skulle ellers udløbe her til sommer. Du kan læse mere her. Jeg vil gerne fremhæve et afsnit fra baggrundsdokumentet: “Forlængelsen af forordning (EU) 2021/953 bør ikke forstås således, at dette gør det lettere at vedtage folkesundhedsrelaterede restriktioner for den frie bevægelighed under pandemien, eller at […]

EU ønsker at forlænge forordningen om EU’s digitale covidcertifikat. Det skulle ellers udløbe her til sommer. Du kan læse mere her. Jeg vil gerne fremhæve et afsnit fra baggrundsdokumentet: “Forlængelsen af forordning (EU) 2021/953 bør ikke forstås således, at dette gør det lettere at vedtage folkesundhedsrelaterede restriktioner for den frie bevægelighed under pandemien, eller at […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x