Hvad gør man, hvis man opdager, at regeringen er blevet kuppet af fremmede magter og nu fører krig mod folket?

Det spørgsmål har jeg stillet ud i mit netværk, og der er kommet mange forskellige svar. Lige fra de meget fredelige – nærmest opgivende – til de meget voldelige. Her er nogle af budene fra folk: “Stænger skyklapperne tror jeg ““Så gør man sin omverden og medmennesker opmærksom på det! I det omgang det er muligt.”“hvem … Læs videre Hvad gør man, hvis man opdager, at regeringen er blevet kuppet af fremmede magter og nu fører krig mod folket?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
torsdag, 17 marts 2022, 13:05 13:05

læs bogen, som jeg har sendt til dig hilsen lene

Brian Olesen
torsdag, 17 marts 2022, 19:25 19:25

Det eneste mennesket frygter, er frygten selv.