Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Hvad gør man, hvis man opdager, at regeringen er blevet kuppet af fremmede magter og nu fører krig mod folket?

Det spørgsmål har jeg stillet ud i mit netværk, og der er kommet mange forskellige svar. Lige fra de meget fredelige – nærmest opgivende – til de meget voldelige. Her er nogle af budene fra folk: “Stænger skyklapperne tror jeg ““Så gør man sin omverden og medmennesker opmærksom på det! I det omgang det er muligt.”“hvem […]

Det spørgsmål har jeg stillet ud i mit netværk, og der er kommet mange forskellige svar. Lige fra de meget fredelige – nærmest opgivende – til de meget voldelige. Her er nogle af budene fra folk: “Stænger skyklapperne tror jeg ““Så gør man sin omverden og medmennesker opmærksom på det! I det omgang det er muligt.”“hvem […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x