Sundhed er ikke noget, man forbyder sig til

Mette Frederiksen-regeringen vil indføre et livstidsforbud mod køb af cigaretter for alle, der er født i 2010 eller senere. Det betyder, at dem der er børn nu og alle fremtidige generationer, vil blive straffet, hvis de køber tobak. Det er uklart, om Mette Frederiksen ønsker bøde- eller fængselsstraf for overtrædelse af den nye tobakslov. Jeg … Læs videre Sundhed er ikke noget, man forbyder sig til
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.