Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Sundhed er ikke noget, man forbyder sig til

Mette Frederiksen-regeringen vil indføre et livstidsforbud mod køb af cigaretter for alle, der er født i 2010 eller senere. Det betyder, at dem der er børn nu og alle fremtidige generationer, vil blive straffet, hvis de køber tobak. Det er uklart, om Mette Frederiksen ønsker bøde- eller fængselsstraf for overtrædelse af den nye tobakslov. Jeg […]

Mette Frederiksen-regeringen vil indføre et livstidsforbud mod køb af cigaretter for alle, der er født i 2010 eller senere. Det betyder, at dem der er børn nu og alle fremtidige generationer, vil blive straffet, hvis de køber tobak. Det er uklart, om Mette Frederiksen ønsker bøde- eller fængselsstraf for overtrædelse af den nye tobakslov. Jeg […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x