Ukraine er avanceret propaganda: Her er én mulig forklaring

Det er svært at finde ud af, hvad der egentlig foregår i Ukraine.

På den ene side har vi propaganda, der prøver at overbevise os om, at Putin er den onde, og at faktisk alle russere er onde. Facebook og Instagram har nu tilladt, at man kommer med trusler, så længe det er mod russere.

Det er en anelse tosset at give alle russere skylden for, hvad Ruslands regering med Putin i spidsen vælger at gøre. Det er mindst lige så tosset som at give alle danskere skylden for, hvad Danmarks regering med Mette Frederiksen og Dronning Margrethe i spidsen vælger at gøre.

Russere er også mennesker. De er hverken mere eller mindre mennesker end danskere. Mennesker er mennesker, som Depeche Mode-sangen lyder.

På den anden side har vi propaganda, der prøver at overbevise os om, at Ukraine er et nynazistisk land med en mystisk alliance mellem nazister og jøder. Chefen for den ukrainske regering er jøde, mens mange af bataljonerne i den ukrainske hær er erklærede nynazister.

Til det vil jeg bare sige: Nazister er altså også mennesker! Jeg er ikke selv nazist, men jeg synes ikke, at man skal bombe Ukraine bare fordi, de måske har et udbredt problem med nynazisme. Det afgørende må være menneskers handlinger og ikke deres overbevisninger. Hvis ukrainerne vil heile og bruge hagekors, så skal de da have lov til det, så længe de lader andre være i fred.

Noget af det, som er svært at finde ud af, er, hvorvidt Ukraines nazister har ladets russerne i Ukraine i fred. Det forlyder, at nynazisterne i Ukraine reelt har ført krig mod russerne i Ukraine siden 2014. Det forlyder også, at det ikke er noget, de har fundet på helt af sig selv. Det er en del af en NATO-strategi om at opildne til konflikter, der kan blive så store, at de kan vække bjørnen Rusland fra sin vodkadøs. Hvis der er noget om den snak, så må man sige, at planen er lykkedes, og mainstream-pressen har købt propagandaen for 3. Verdenskrig fuldt ud. Der skal herfra lyde et stort til lykke til NATOs propagandister.

Sammenlignet med 3. Verdenskrig med atomvåben, så er truslerne fra totalitær coronapolitik og skadelige vacciner jo de rene småting. Mon ikke den store frygt kan tryne den mindre frygt, så der i hvert fald bliver sået yderligere splid mellem dem, der kæmper for folket. Tak til NATO for at vise os amatører, hvordan effektiv propaganda skal udføres!

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments