Kategorier
Frihedspressen Gratis presse Public

Casehistorie: 52-årig kvinde ramt af alvorlige bivirkninger til covid-19-vaccine

Vi har på redaktionen modtaget en beretning fra en kvinde, som har oplevet alvorlige bivirkninger til Pfizers covid-19-vaccine. Vi vælger at viderebringe kvindens historie i uforkortet form herunder.


“Jeg har prøvet flere gange at få nogen til at høre på mig. Jeg håber virkelig, at du er en, der vil lytte til min historie. Jeg er ikke alene; vi er flere i samme situation…

Jeg kan selvfølgelig skrive om min egen historie. Jeg håber virkelig, at I/du vil give dig tid til at læse min historie og tage den seriøst, please…

Min historie starter samme dag som jeg får mit første vaccinestik (Pfizer) mod covid-19 den 7/6 2021. Her starter mine bivirkninger allerede.

Jeg bliver dårlig med opkast kvalme og en dundrende hovedpine. Og samme aftenen stopper min menstruation brat, og de er aldrig vendt tilbage. Jeg får at vide, at jeg har har alderen til at kunne gå i overgangsalderen, og ja det er helt korrekt, og jeg lægger ikke større vægt på det.

Men pludselig dagen efter og i den efterfølgende måned får jeg mellem 20 og 25 varmeture/hedeture hver dag. Som starter med at jeg får kuldegysninger først, og så bliver varmeapparat bare skruet op. Efter 4 til 6 uger begynder det at stilne af. Men det gør, at jeg tvivler voldsomt på, om jeg skal tage andet stik. Jeg spørge meget om råd fra læger, og med det stigende pres fra myndighederne så vælger jeg at indvie i at få mit andet stik. Hvilket jeg fortryder af hele mit hjerte… For efter andet stik går det virkelig ned af bakke.

Jeg får en konstant summen i hovedet, som føles som, at hjernen sitrer og er på overarbejde konstant; jeg har kun ro når jeg sover; jeg begynder at vrøvle og har virkelig svært ved at finde ordene; jeg husker dårligt, bytter rundt på ordene. Så voldsomt at mine omgivelser begynder at lægge mærke til, at jeg ikke helt fungerer, som jeg plejer. Jeg får ubalance og svimmelhed. Jeg falder og slår mig så meget, at jeg bliver kørt på Glostrup Sygehus til tjek, hvor man ikke finder nogle årsager til min ubalance. Her henviser man mig til genoptræning hos fysioterapeut, og under den periode opstå der flere symptomer med voldsomme smerter i arme og ben samt føleforstyrrelser i hænder og fingre, og som tidligere nævnt så forværres den summen og sitren i mit hoved. Min hjerne er total på overarbejde hele tiden, hvilket gør, at jeg konstant er ubeskrivelig træt hele tiden .

Til sidst råber min svigerdatter som er sygeplejerske vagt i gevær og hiver mig til egen læge. Han konstatere at min tale er blevet langsommere, og jeg har nogle kognitive problemer. Han henviser mig derfor til hjerne-nerve-klinikken på Glostrup Sygehus.

Her får jeg af overlægen konstateret at det ER bivirkninger efter covid-19-vaccinen. Og man kan ikke sige om det er varigt. Man ved faktisk forrygende lidt. Så kan jeg kan blive henvist til senfølgeklinik efter corona (OG JEG HAR IKKE HAFT CORONA). Slutlig får jeg at vide, at jeg ikke er den eneste.

Jeg lever i dag i et smerte- og hukommelsestab-vrøvlende helvede, som påvirker mig og min hverdag.

Det der er mest påfaldende, er at mange der er ramt som jeg kender til, har fået vaccine imellem 1/6 og 1/8 har det samme batchnummer

Jeg håber virkelig, at I vil lytte på mig, for ingen andre tager det her helvede seriøst. Vi har har udvist samfundssind og takken er, at vi bliver dømt som dem, der laver konspirationsteorier, og vi skal helst helt været gemt og glemt.

Jeg håber virkelig, at I vil lytte til mig…

Mange venlige hilsner”

Anonym kvinde, 52 år


Kvindens identitet er redaktionen bekendt. Hun ønsker i første omgang at være anonym, men hun er parat til at stå frem, hvis hendes historie bliver taget seriøst.

Hvis du også har oplevet bivirkninger til covid-19-vaccinerne og ønsker at dele din historie med offentligheden, så send din beretning til mail@perbraendgaard.dk.

Tilmeld
Besked om
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x