Ytringsfrihed: Facebook overtræder Grundloven (det gør politiet og domstolene også)

Jeg har nu igen fået 30 dages ytringsfængsel fra Facebook. Det betyder, at jeg ikke må udgive eller dele noget som helst på danskernes foretrukne sociale medie.

Årsagen denne gang er, at jeg i går postede dette blogindlæg med denne kommentar:

Det er svært at finde ud af, hvad der egentlig foregår i Ukraine.

Efter et par timer kom der så en besked om, at det overtrådte Facebooks ‘fællesskabsregler’, så Facebooks ytringspoliti satte mig i ytringsfængsel i 30 dage. Uden mulighed for rettergang. Det er præcis sådan en totalitær stat opfører sig. Det nye er så, at staten er fusioneret med private aktører som Facebook (World Economic Forums ‘private/public partnership‘), hvorved de kan omgå den danske lovgivning, der ellers forhindrer udbredelsen af den totalitære stat. Jeg tænker her bl.a. på Grundlovens § 77:

“Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres.”

Facebook overtræder således den danske grundlov i deres aktiviteter i Danmark. Censur er faktisk en meget alvorlig forbrydelse, da det fjerner fundamentet for et oplyst folkestyre og et frit demokrati.

Nu ville det være oplagt at melde Facebook til politiet, men det får man ikke noget ud af, da både politiet og domstolene i Danmark også overtræder Grundlovens § 77. Det beviser Mads Palsvigs og min egen ytringsdom for at kalde fascister for fascister.

Ifølge den officielle danske ordbog er den overførte betydning af ‘fascisme’ defineret som:

politiske idéer og handlinger der er stærkt nationalistiske og højreorienterede eller har karakter af autoritær undertrykkelse af anderledes tænkende

Når en autoritet som f.eks. en DSB-togrevisor eller en politibetjent tvinger en person til at forlade en togstation, alene fordi personen mener, at mundbind er et udtryk for fascisme, så har autoriteten en fascistisk adfærd, og det er således rimeligt som verbalt selvforsvar at kalde den ulovligt agerende autoritet for fascist – også som en pædagogisk hjælp til at den kriminelle kan stoppe sin kriminalitet. Det er Københavns Byret og Procesbevillingsnævnet ikke enige i, da de tillader fascistisk adfærd blandt autoriteter i Danmark og straffer ofrene med store bøder. Det er vanskeligt at se dette som andet end udtryk for, at Danmark under dække af Coronaen er blevet en totalitær, fascistisk stat, hvor regeringen og dens håndlangere fører krig mod os, folket.

Det er mindre end en uge siden, at jeg blev løsladt fra afsoningen af en anden måneds ytringsfængsel dømt uden rettergang af Helle Thoning-Schmidts ytringspoliti på Facebook. Årsagen til min sidste ulovlige dom var formentlig denne livevideo. Humor i form af politisk satire er således heller ikke lovligt længere.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments