Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Ytringsfrihed: Facebook overtræder Grundloven (det gør politiet og domstolene også)

Jeg har nu igen fået 30 dages ytringsfængsel fra Facebook. Det betyder, at jeg ikke må udgive eller dele noget som helst på danskernes foretrukne sociale medie. Årsagen denne gang er, at jeg i går postede dette blogindlæg med denne kommentar: Det er svært at finde ud af, hvad der egentlig foregår i Ukraine. Efter […]

Jeg har nu igen fået 30 dages ytringsfængsel fra Facebook. Det betyder, at jeg ikke må udgive eller dele noget som helst på danskernes foretrukne sociale medie. Årsagen denne gang er, at jeg i går postede dette blogindlæg med denne kommentar: Det er svært at finde ud af, hvad der egentlig foregår i Ukraine. Efter […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x