Kategorier
Fremhævet Frihedspressen Gratis presse Public

Casehistorie: 44-årig kvinde fortæller om svære bivirkninger efter 2 gange Pfizer-stik

Vi har modtaget denne mail på redaktionen, som vi viderebringer i uforkortet form.


“Jeg er en kvinde på 44 år. Jeg vil meget gerne fortælle min historie om mine bivirkninger efter 2 x Pfizer-stik.

Jeg får min første stik d. 12.06. Jeg mærker kun lidt træthed de efterfølgende dage, men på 4. dagen bliver jeg vækket om natten med smerter i begge ben; det stikker og brænder i mine ben. Jeg ringer til vagtlægen samme nat og til min egen lægen om morgenen. Begge læger beroliger mig med, at de ikke er noget farligt. Men de kan ikke give mig en forklaring på, hvad det er.

Jeg har flere online konsultationer med min læge, igennem de næste par uger. Smerterne begynder at aftage lidt, men jeg har stadigvæk en konstant sitren i benene. Jeg vælger alligevel at tage 2. stik d. 13.07, da lægerne ikke mener, at det er vaccinen.

Samme nat bliver jeg vækket med smerter i begge ben samt smerter og stikkende/brændende fornemmelse. Jeg kontakter vagtlægen igen et par dage efter, da symptomer begynder at udvikle sig; den stikkende, prikkende fornemmelse flytter sig op i torso-området; det føles virkelig som om, at mine organer sitrer og hoppe inde i mig.

Til sidst er hele min krop ramt, og jeg udviklinger hele tiden nye symptomer. Jeg har følgende symptomer:

  • Snurren og sitrer i kroppen og bag øjnene, i næsen, i ørerne, i halsen og i hjernen.
  • Tinnitus, trykken i hovedet, muskelsmerter, smerter i ørene, stikkende læber, tics og en fornemmelse af at min højre kind sover, samt at mine hænder tit sover og stikker.

Jeg bryder fuldstændig sammen, da jeg slet ikke kan rumme alle de ubehagelige symptomer, og fordi jeg ikke kan få hjælp eller bliver taget seriøst af lægerne. Jeg bliver sygemeldt slut juli, da jeg slet ikke kan fungere mere. Jeg udviklet invaliderende angst, da jeg slet kan forstå, hvad der sker med min krop.

Jeg insisterer på at snakke med en anden læge i lægehuset, og endelig får jeg lidt hjælp med en henvisning til en neurolog.

Neurologen havde dog ikke så meget at sige, andet at jeg har fået en immunreaktion fra vaccinen og mener, at det går væk af sig selv. Han kan ikke hjælpe yderligere og henviser til, at jeg skal få min læge til at henvise til Corona senfølger-klinik.

Jeg tager fat i min læge igen, men det er umuligt at blive henviste til en senfølger-klinik, hvis ikke man har haft Corona. Så er man overladt til sig selv igen uden en handlingsplan. Jeg er dog på det her tidspunkt kommet i angstbehandling, så lidt hjælp har jeg dog fået.

Men her 8 måneder senere, døjer jeg stadigvæk med bivirkninger, hver dag. Der er lidt bedring på nogen af bivirkningerne, men jeg jeg føler, at det er en lang og sej vej, og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre herfra for at blive rask.

Jeg føler mig overladt til mig selv uden at få hjælp eller får anerkendt mine bivirkninger.”


Kvinden ønsker at være anonym, men hendes identitet er redaktionen bekendt.

Hvis du også har oplevet bivirkninger til covid-19-vaccinerne og ønsker at dele din historie offentligt, så kan du sende den til mail@perbraendgaard.dk. Du bestemmer selv, om du vil have bragt dit navn eller ej.

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x