Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

NATO er 50 % NAZI: fra 2. Verdenskrig til Ukraine

I hvert fald når man ser på bogstaverne. Spørgsmålet er, hvor stor andel af også tankekraften bag NATO, der er NAZI. NATO, en militær alliance bestående af to nordamerikanske og 28 europæiske lande, blev stiftet efter 2. Verdenskrig den 4. april 1949. Operation Paperclip var et hemmeligt amerikansk efterretningsprogram, hvor mere end 1600 forskere, ingeniører […]

I hvert fald når man ser på bogstaverne. Spørgsmålet er, hvor stor andel af også tankekraften bag NATO, der er NAZI. NATO, en militær alliance bestående af to nordamerikanske og 28 europæiske lande, blev stiftet efter 2. Verdenskrig den 4. april 1949. Operation Paperclip var et hemmeligt amerikansk efterretningsprogram, hvor mere end 1600 forskere, ingeniører […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x