NATO er 50 % NAZI: fra 2. Verdenskrig til Ukraine

I hvert fald når man ser på bogstaverne. Spørgsmålet er, hvor stor andel af også tankekraften bag NATO, der er NAZI.

NATO, en militær alliance bestående af to nordamerikanske og 28 europæiske lande, blev stiftet efter 2. Verdenskrig den 4. april 1949.

Operation Paperclip var et hemmeligt amerikansk efterretningsprogram, hvor mere end 1600 forskere, ingeniører og teknikere blev bortført fra det tidligere Nazi Tyskland i perioden 1945-1959 for at arbejde for USA’s regering.

Operation Highjump var en stor militær operation udført af den amerikanske flåde i 1946-47 for at bekæmpe den sidste udpost af nazister på Antarktis. Den militære chef for operationen, admiral Bird, blev umiddelbart efter tilbagetoget fra Antarktis citeret i pressen for at sige, at overmagten fra luften var enorm, så de måtte flygte.

Det er bl.a. den amerikanske antropolog Robert Sepehr, der har samlet overbevisende dokumentation for disse hemmeligholdte dele af verdenshistorien.

Spørgsmålet er da, om 2. Verdenskrig overhovedet sluttede, eller om den nazistiske elite fusionerede med USA og dermed siden også med NATO. De synlige krigshandlinger sluttede, men nazisterne blev måske aldrig besejret, som vi har lært at tro, da nazisternes teknologi var de allierede overlegen. Hvis det er sandt, så kan det være, at 50 % af også NATOs tankekraft i dag reelt har NAZI-rødder.

Det er også påfaldende, at NATO tilsyneladende har støttet udviklingen af militante og tydeligt nazistiske grupper i Ukraine gennem de senere år. De nazistiske militser har bekriget de etniske russere i Ukraine i en årrække, og det er en væsentlig del af baggrunden for Ruslands invasion. Putin siger også selv, at han vil beskytte russerne i Ukraine mod nazisterne.

Nu skal man ikke tro på noget, der kommer fra hverken Putin/Rusland eller Ukraine/NATO. 2. Verdenskrig demonstrerede, at begge sider i den krig, ikke kun nazisterne, brugte virkelighedsforvrængende propaganda via medierne. Sådan er det nok stadigvæk i krig. Det første offer i enhver krig er sandheden. Det er derfor ekstra vigtigt med uafhængig, kritisk journalistik, så folket kan komme tættere på erkendelse af den komplekse sandhed i stedet for at blive hjernevasket til at blive en flok hadefulde, krigsliderlige, bombesyge sataner på hver side af konflikten.

Jeg ved ikke, om det er rigtigt, at Putin/Rusland er blevet ekskluderet fra Klaus Schwabs World Economic Forum Great Reset program, som nogle alternative nyhedsmedier rapporterer. Det kan være propaganda for at få sandhedssøgere til at heppe på Putin og Rusland og tro på, at krigen er til gavn for noget, mens Putin og Schwab reelt hygger sig bag kulisserne godt serviceret af sælgere fra militærindustrien.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
alexander
alexander
tirsdag, 22 marts 2022, 18:01 18:01

du ved vel godt at putin har svinet WEF og Klaus Schwabs også den nye teori med khazarernes er blivet debunket soruce: https://dailystormer.name/whose-jews-rethinking-the-khazar-theory/