NATO er 50 % NAZI: fra 2. Verdenskrig til Ukraine

I hvert fald når man ser på bogstaverne. Spørgsmålet er, hvor stor andel af også tankekraften bag NATO, der er NAZI. NATO, en militær alliance bestående af to nordamerikanske og 28 europæiske lande, blev stiftet efter 2. Verdenskrig den 4. april 1949. Operation Paperclip var et hemmeligt amerikansk efterretningsprogram, hvor mere end 1600 forskere, ingeniører … Læs videre NATO er 50 % NAZI: fra 2. Verdenskrig til Ukraine
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
alexander
alexander
tirsdag, 22 marts 2022, 18:01 18:01

du ved vel godt at putin har svinet WEF og Klaus Schwabs også den nye teori med khazarernes er blivet debunket soruce: https://dailystormer.name/whose-jews-rethinking-the-khazar-theory/