Kategorier
Frihedspressen Gratis presse Public

Casehistorie: 37-årig mor til 3 piger fortæller om skader af covid-19-vaccine

Vi har modtaget denne mail på redaktionen, som vi viderebringer i uforkortet form.


“Hej

Mit navn er Louise Nikolajsen, jeg er 37 år og mor til 3 piger.

Dagen efter mit 1. stik (28. juni) måtte jeg hentes af ambulancen, da jeg over flere omgange var ved at besvime, fik åndenød, hjertebanken, trykken i brystet, svimmelhed, kvalme og hovedpine.

Jeg blev fortalt, at det umuligt kunne være vaccinen, så jeg gik fra sygehuset uden svar og tænkte, at de nok havde ret.

Den 2. august får jeg så 2. stik og 18 dage senere måtte jeg igen ringe efter en ambulance. Jeg fik det lige som efter 1. stik og siden da, har jeg haft det skidt. Der kom stille og roligt flere og flere uforklarlige symptomer. Og nu er jeg stort set sengeliggende, da jeg er så udfordret på min balance, og min svimmelhed er voldsom.

Før alt det her rod, havde jeg det dejligste liv sammen med mine børn og kæreste, men på et splitsekund blev mit liv, som jeg kendte det, til et levende helvede. En kamp om at overleve, for der var og er dage, hvor alt synes håbløst; dage, hvor jeg ikke kan være i mig selv, dage, hvor min krop ikke føles som min egen.

Jeg har dage, hvor jeg føler, at mit hjerte er på vej ud af min krop; jeg har ualmindelig mange ekstrasystoler og voldsomme elevator drops; jeg har dage hvor mine ben er så tunge, at jeg næsten ikke kan bevæge mig.

Jeg er så ualmindelig træt hele døgnet, min hud brænder, jeg har smerter, der næsten ikke er til at holde ud. Der er dage, hvor jeg har så mange føleforstyrrelser, at jeg ville kunne skære i mig selv uden at mærke det.

Mine nerver hopper som var de sluppet løs på en trampolin, min balance gør at når jeg er ude på ture, må jeg have en stok med, fordi jeg er så bange for at falde.

Min svimmelhed er så slem, at jeg nogen dage føler at jeg har røget bønner i 8 dage i streg uden at stoppe; den er så slem, at jeg vågner om natten og er svimmel.

Min menstruation er gået fra 3 dage til nu 10 dage.

Mine hænder og fødder er kolde som is; de er så kolde, at de gør ondt. Mit hoved føles tungt, og mit hoved gør så ondt; det er en følelse af at nogen er i gang med at forsøge at mase mit hoved ind i en dør.

Jeg har stød i mine hænder, mit hoved og i mit bryst. Jeg har spasmer i mit højre ben, og når jeg går på trapper, ryster mine ben, som skulle jeg til eksamen.

Jeg går rundt med en følelse af konstant feber og kan mærke, at mit nervesystem er på overarbejde.

Jeg er så utilpas alle døgnets timer, søvn er en by i Rusland, kvalmen er ikke til at holde ud. Jeg har dage, hvor jeg har svært ved at synke når jeg spiser; jeg må simpelthen spytte maden ud igen.

Mit syn er ligeså dårligt som den dag jeg blev født. Mit højre øje vil åbenbart gerne ud af mit hoved. Jeg har hjernetåge, og jeg føler, at jeg går rundt i en osteklokke uden nogen sans for, hvad der er virkelighed.

Jeg har over flere omgange haft lammelser i hele højre side af ansigtet, hvor både øje og mundvig hang.

Jeg åbner øjnene hver morgen og er taknemmelig for, at jeg stadig er her, for sandheden er at jeg frygter hver dag, at jeg ikke vågner næste morgen. Min frygt er en blodprop.

Alle disse symptomer er jeg ikke alene om at have, og det gør ondt i mit hjerte at høre andre mennesker fortælle deres historier, faktisk så meget at jeg har haft svært ved at læse de mange 100 beretninger, jeg har modtaget.

Men alt dette og mere til bliver ikke set på som en konsekvens af vaccinen. Vi bliver mødt af et sundhedssystem der er ganske uvidende om, hvad de skal gøre, og hvor de skal sende os hen. Vi får svar som ”Det er angst”, ”det er en funktionel lidelse” og ”tror du ikke bare, at du er stresset”.

Jeg har fået adskillige undersøgelser:

 • CT-scan af hovedet
 • EKG
 • Utal af blodprøver
 • Mange neurologiske udredninger
 • Udredning for sklerose
 • Reumatologisk udredning
 • Øjenlæge
 • Svimmelhedscenter
 • POTS udredning
 • m.m.

Men til trods for det, så har jeg ALDRIG i mit liv følt mig så svigtet, som jeg har gjort af sundhedssystemet. Alle disse undersøgelser har ikke ført til noget svar – og desværre stadigvæk ingen anerkendelse.

Jeg forsøger hele tiden at finde en undersøgelse, jeg kan få for at udelukke, men for pokker det er opslidende. Det er et fuldtidsarbejde at søge viden, som lægerne jo egentlig skulle søge for os. Og jeg kan ikke lade være med at opgive nogle dage. Det føles som om, at jeg er blevet sat i et hamsterhjul og bare går i ring. Hver gang der måske ser ud til at være lidt håb, så bliver det slukket af enten en undersøgelse uden svar eller et nyt symptom eller et total tilbagefald.

Det er en magtesløshed, jeg aldrig i mit liv har følt før. Nogle dage tager jeg mig selv i at græde midt i Netto, fordi det simpelthen føles så uendeligt og ulideligt. Hvornår vågner jeg op fra dette mareridt, jeg er blevet kastet ind i. Hvornår er der nogen, der vil lytte, hjælpe og erkende?

Hvornår får jeg lov at være hel igen? Hvornår får jeg lov at være mor, søster, datter og moster igen? Hvor meget skal jeg lide, før nogen lytter? Hvor meget skal jeg miste?

Alle vi skadede er helt almindelige mennesker med jobs, hus og familie, men mange af os står nu overfor flere svære og hårde beslutninger:

 • Skal vi sælge vores bil?
 • Skal vi opsige indbo?
 • Skal vi melde børnene ud af institutioner?
 • Skal vi stoppe fritidsaktiviteter?
 • Skal vi sælge vores huse og opsige vores lejemål?
 • Skal vi sælge alt vi ejer for at kunne sætte mad på bordet og betale for de behandlinger, vi gennemgår i håbet om at blive raske?

Jeg fik d. 28 januar 2022 foretræde i Epidemiudvalget, og egentlig syntes jeg, at det gik meget godt, men jeg har ikke hørt et eneste ord tilbage fra dem. Så måske jeg ikke var tydelig nok i, hvad jeg ønskede med det hele. Hvilket jo var centre for vaccineskadede, som der er lavet centre for senfølger efter covid-19, en vished om hvem der er erstatningsansvarlig, når nu vaccineproducenterne har frasagt sig alt ansvar, og sidst men ikke mindst, et vaccinestop og hvis ikke det, så skulle vaccinerne være lægeordineret, altså der skulle foretages en fuldstændig helbredsundersøgelse, inden man kunne vaccineres.

Desværre så er der lige nu gået ca. 68.000 indberetninger om vaccineskader ind til Lægemiddelstyrelsen, og jeg er sikker på at der er mange flere.

Det er skader lige fra menstruationsforstyrrelser, til dårlig kondition, til pludselige hudsygdomme, dårlig hukommelse og koncentration, til alvorlige hjerteproblemer, nerveproblemer, ødelagte immunforsvar, muskelsmerter og synsproblemer – det er blot for at nævne nogle få ud af mange.

Og vi må heller ALDRIG glemme de mennesker, der ikke længere er her på grund af vaccinen. Mit hjerte græder for deres familier, der står tilbage med den værste sorg.

I min optik burde der kunne findes hjælp til dem, der har rettet ind efter myndighedernes anvisninger, og som nu lider. Men vi har råbt højt i 1 år nu.

Jeg føler mig alene og ensom som aldrig før. Jeg kæmper hver dag for at få mit liv tilbage, men føler ikke jeg kommer nogen vegne. Jeg er bange, frusteret, vred, men mest af alt ked af at blive ignoreret og forsøgt gemt væk.

Mine symptomer:

 • Uforklarlige smerter i højre ben
 • Konstant svimmelhed
 • Problemer med balancen; en følelse af at blive trukket bagover
 • Mistet kraft i højre ben; en fornemmelse af mit ben er for tungt og vil knække sammen
 • Konstant feberfornemmelser
 • Kronisk hovedpine
 • Sitren og muren i hele kroppen
 • Hjernetåge
 • Osteklokke-fornemmelse
 • Utilpashed alle døgnets 24 timer
 • Kvalme
 • Brændende fornemmelser i bryst
 • Ualmindelig mange ekstrasystoler og elevator drop
 • Føleforstyrrelser
 • Øje-smerter
 • Synkebesvær
 • Allergi-fornemmelser
 • Stød i nerverne
 • Snurrende muskler
 • Hævet følelse i skjoldbruskkirtel
 • Snurren i hovedbund
 • Svaghed i ben
 • Kolde fingre
 • Følsomt bindevæv/hud
 • Dårlig vejrtrækning
 • Spasmer i højre ben
 • Menstruationsforstyrrelser
 • Prikken og snurren i arme og hænder
 • Stød i hænder, hoved og bryst

Med venlig hilsen Louise Nikolajsen”


Hvis du også har oplevet bivirkninger til covid-19-vaccinerne og ønsker at dele din historie offentligt, så kan du sende den til mail@perbraendgaard.dk. Du bestemmer selv, om du vil have bragt dit navn eller ej.

Tilmeld
Besked om
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x