Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Nye SSI-data: Lige så mange vaccinerede som uvaccinerede er indlagt med covid-19

De nyeste overvågningsdata fra Statens Serum Institut (SSI) tyder på, at vaccination mod covid-19 slet ingen indvirkning har på risikoen for at blive indlagt med covid-19. Nedenstående figur fra SSI’s hjemmeside viser antallet af indlagte med covid-19 på hospitaler i Danmark lige nu pr. 100.000 personer. Blandt dem, der har fået 3. stik vaccine, er […]

De nyeste overvågningsdata fra Statens Serum Institut (SSI) tyder på, at vaccination mod covid-19 slet ingen indvirkning har på risikoen for at blive indlagt med covid-19. Nedenstående figur fra SSI’s hjemmeside viser antallet af indlagte med covid-19 på hospitaler i Danmark lige nu pr. 100.000 personer. Blandt dem, der har fået 3. stik vaccine, er […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x