Kategorier
Frihedspressen Gratis presse Public

Casehistorie: Ung kvinde mistede sin mor til vaccinen

Anna er 25 år, og hun har tilsyneladende mistet sin 52-årige mor til Pfizers covid-19-vaccine. Hun døde i hvert fald “tilfældigvis” dagen efter, hun havde fået sprøjten. Her kan du læse Annas tragiske historie med hendes egne ord.


Hej.

Jeg læste din artikel vedrørende en 52-årig kvinde, der har oplevet bivirkninger efter covid-19 vaccine, og vil i den forbindelse gerne dele min egen historie.

Den 13. juli 2021 bliver min 52-årige mor vaccineret mod covid-19 for anden gang (Pfizer). Vi taler sammen i telefonen, bl.a. omkring, at hun nok skal forvente at få influenza-lignende symptomer i løbet af det næste døgns tid, da det er sket for mange andre. Dagen efter, d. 14 juli, finder min mors mand hende død, da han kommer hjem fra arbejde. Der bliver tilkaldt en ambulance, men de kan ikke få liv i hende igen. Vi står nu en hel familie, herunder jeg selv (hendes 25-årige datter) og mine to brødre på henholdsvis 19 og 21 år, tilbage uden vores mor, der betyder alt for os. Samtidig står jeg tilbage med en følelse af at være blevet mødt med mistro, når jeg har givet udtryk for, at jeg mener, at det var vaccinen der slog min mor ihjel.

På Sundhedsministeriets hjemmeside kan man læse, at de på daværende tidspunkt havde besluttet, at der skulle laves obduktion af personer, der var døde inden for 7 dage efter, at de havde modtaget en covid-19 vaccine. Denne beslutning var taget på baggrund af, at et antal plejehjemsbeboere var døde 1-2 dage efter at de havde modtaget COVID-19 vaccinationen. Der blev derfor også lave en obduktion efter min mors død.

Efter at have ventet på et resultat i 4 ulidelige måneder, blev vi ringet op af politiet, der fortalte, at det ikke kunne dokumenteres, hvorvidt der havde været en sammenhæng til vaccinen. Dermed ikke sagt, at der ikke havde været en, den havde bare ikke kunne dokumenteres. Derefter sagde han: ”Så hun er nok død af sin sclerose”. Ja, min mor havde multipel sclerose, en autoimmun sygdom, der nedbryder dele af nervecellerne. Derfor kan nerverne ikke kommunikere ordentligt, hvilket viser sig i form af forskellige symptomer. Sclerose er dog IKKE en dødelig sygdom, hvilket de også skriver på scleroseforeningens hjemmeside: ”Man dør ikke af sin sclerose men med sin sclerose”. Jeg har derfor stadig ikke fået bekræftet, hvad der er sket med min mor, men jeg synes det er lidt af et tilfælde, at hun havde fået vaccinen et døgn inden hendes død. Jeg står tilbage med enorm sorg og en følelse af magtesløshed.

På baggrund af hvad der skete med min mor, har jeg valgt ikke at få yderligere covid-19 vacciner. Jeg hverken var eller er imod vaccinerne, men jeg undrer mig over hvor meget viden man reelt har omkring, hvordan personer med forskellige sygdomme reagerer på vaccinerne. Jeg har dog erfaret, at hvis man taler højt om bivirkninger, dødsfald eller sin beslutning om ikke at tage imod covid-19 vaccinen, bliver man omtalt som konspirationsteoretiker eller et dårligt menneske, der ikke udviser “samfundssind”.

Jeg har efterfølgende kunne læse om adskillige personer, der har oplevet alvorlige bivirkninger efter covid-19 vacciner, et eksempel er kvinden du skriver om i din artikel. Flere af disse bivirkninger kunne sagtens være årsagen til min mors meget tidlige død, selvom de ikke vil kunne ses ved en obduktion. Jeg synes det er uhyggeligt, hvis konklusion bliver, at et dødsfald eller alvorlige bivirkninger ikke skyldes covid-19 vaccinen, fordi man ikke er i stand til at dokumentere sammenhængen. At man ikke kan bevise en sammenhæng, er IKKE ensbetydende med, at den ikke er der!

Jeg ved at jeg taler på manges vegne, når jeg siger, at jeg sætter stor pris på, at der er en, der rent faktisk lytter til vores historier, tak.

Med venlig hilsen

Anna


Annas fulde navn og identitet er redaktionen bekendt.

Hvis du også har oplevet bivirkninger til covid-19-vaccinerne og ønsker at dele din historie offentligt, så kan du sende den til mail@perbraendgaard.dk. Du bestemmer selv, om du vil have bragt dit navn eller ej.

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x