Halv milliard kroner om måneden fra vaccineindustrien: Danmark ud af WHO nu!

EU og WHO tonser nu derudaf med propaganda for en ny pandemitraktat. Det drejer sig om et juridisk bindende internationalt instrument, der således underminerer nationalstaternes frihedsrettigheder til borgerne.

Det EU-rådets solidaritets- og sundhedsminister Olivier Véran, der er pennefører fra EU på vejen til indførelse af WHO som den nye verdensregering. Hans titel – solidarits- og sundhedsminister – viser propagandastrategien bag implementeringen af den nye verdensregering. Det sker via groft misbrug af ‘solidaritet’ og ‘sundhed’.

Det er en offentlig hemmelighed, at WHO i høj grad er finansieret af vaccineindustrien og andre private aktører.

På siden ‘Top 20 contributors to the WHO for the 2018/2019 biennium‘ skriver WHO selv, hvem der har spyttet mest i kassen året inden covid-19 startede.

På 3. og 4. pladsen – kun overgået af USA og UK – har vi to organisationer, der er dedikeret til vaccinesalg:

Bill & Melinda Gates Foundation455 mio. US $
GAVI Alliance389 mio. US $

De har samlet betalt (bestukket?) WHO med 844 mio. US $ i det pågældende år. Det svarer til godt 70 mio. US $ (svarende til godt 471 mio. DKK) pr. måned. Det er muligvis prisen for at købe sig til kontrollerende indflydelse. Næsten en halv milliard kroner om måneden!

Det er fuldstændig grotesk, at vi tillader denne situation!

Der er også andre private aktører med politiske interesser på listen af WHO-sponsorer:

Rotary International 168 mio. US $
National Philanthropic Trust116 mio. US $
World Bank95 mio. US $

Lad dig ikke snyde af begrebet ‘filantropi’. Det er desværre også et misbrugt begreb; det misbruges til at camouflere påvirkning af beslutninger fra pengestærke mænd og organisationer.

I Danmark har vi ikke rigtigt nogen ‘filantroper’, der arbejder på den måde. Vi har til gengæld ‘fonde’, f.eks. Novo Nordisk Fonden, som er medlem af World Economic Forum. Der er ligeledes tale om propaganda via sproglig fordrejning af virkeligheden: politisk påvirkning og lobbyisme på højeste niveau.

Som jeg ser det, så har vi nu to muligheder:

  1. WHO får ryddet op i deres finansiering, så Bill Gates og de andre ryger ud, og så der kommer en ny ledelse, der reelt ønsker at arbejde for den globale folkesundhed!
  2. Danmark melder sig ud af WHO – og opfordrer alle andre selvstændige nationer til at gøre det samme! Vi kan derefter betragte udmeldinger fra WHO som partsindlæg fra vaccineindustrien. De har selvfølgelig også ret til at blive hørt; de skal bare absolut ikke have lov til at blive den nye verdensregering!
Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments