Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Halv milliard kroner om måneden fra vaccineindustrien: Danmark ud af WHO nu!

EU og WHO tonser nu derudaf med propaganda for en ny pandemitraktat. Det drejer sig om et juridisk bindende internationalt instrument, der således underminerer nationalstaternes frihedsrettigheder til borgerne. Det EU-rådets solidaritets- og sundhedsminister Olivier Véran, der er pennefører fra EU på vejen til indførelse af WHO som den nye verdensregering. Hans titel – solidarits- og […]

EU og WHO tonser nu derudaf med propaganda for en ny pandemitraktat. Det drejer sig om et juridisk bindende internationalt instrument, der således underminerer nationalstaternes frihedsrettigheder til borgerne. Det EU-rådets solidaritets- og sundhedsminister Olivier Véran, der er pennefører fra EU på vejen til indførelse af WHO som den nye verdensregering. Hans titel – solidarits- og […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x