Halv milliard kroner om måneden fra vaccineindustrien: Danmark ud af WHO nu!

EU og WHO tonser nu derudaf med propaganda for en ny pandemitraktat. Det drejer sig om et juridisk bindende internationalt instrument, der således underminerer nationalstaternes frihedsrettigheder til borgerne. Det EU-rådets solidaritets- og sundhedsminister Olivier Véran, der er pennefører fra EU på vejen til indførelse af WHO som den nye verdensregering. Hans titel – solidarits- og … Læs videre Halv milliard kroner om måneden fra vaccineindustrien: Danmark ud af WHO nu!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.