Covid-19-vacciner

På denne side kan du dele dine erfaringer med eller viden/meninger om covid-19-vaccinerne.

Formålet er at samle alle erfaringer og hele debatten ét sted.

Ordet er frit og dit! Dine ytringer vil ikke blive censureret. Alle kommentarer er offentlige, og de nyeste kan ses på forsiden.

Log ind | Log ud | Opret (gratis) Glemt kode 

Fri debat-forside

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vibeke Schelde Nielsen
Vibeke Schelde Nielsen
onsdag, 23 marts 2022, 11:52 11:52

Hej Per, Jeg kan fortælle, at jeg har mødt flere, der har haft eftervirkninger. Men du skal jo have en direkte fortælling, og der har jeg en enkelt info ifbm med min søn, som tog de to plus en booster. Jeg havde advaret ham, men han ville absolut til Østrig ifbm skiuddannelse. Han havde bedyret mig at han ikke havde taget den, men pludselig sidste sommer måtte han indlægges akut med meget svære vejrtrækningsproblemer. Han har siden indrømmet. Og som barn har han været hård ramt af astma, som vi fik styr på med tiden og via biopat/homøopati. Det siges… Read more »