Canada husker de uvaccinerede, mens Danmark prøver at glemme dem

Myndighederne i Canada offentliggør data om forekomsten af covid-19 diagnose og død blandt både vaccinerede og uvaccinerede. Det er dermed muligt at sammenligne. Myndighederne i Danmark, dvs. Statens Serum Institut, er derimod stoppet med at offentliggøre data om forekomsten af covid-19 blandt uvaccinerede, hvorved det er muligt at sammenligne. Det viser en ny gennemgang af … Læs videre Canada husker de uvaccinerede, mens Danmark prøver at glemme dem
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.