Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Canada husker de uvaccinerede, mens Danmark prøver at glemme dem

Myndighederne i Canada offentliggør data om forekomsten af covid-19 diagnose og død blandt både vaccinerede og uvaccinerede. Det er dermed muligt at sammenligne. Myndighederne i Danmark, dvs. Statens Serum Institut, er derimod stoppet med at offentliggøre data om forekomsten af covid-19 blandt uvaccinerede, hvorved det er muligt at sammenligne. Det viser en ny gennemgang af […]

Myndighederne i Canada offentliggør data om forekomsten af covid-19 diagnose og død blandt både vaccinerede og uvaccinerede. Det er dermed muligt at sammenligne. Myndighederne i Danmark, dvs. Statens Serum Institut, er derimod stoppet med at offentliggøre data om forekomsten af covid-19 blandt uvaccinerede, hvorved det er muligt at sammenligne. Det viser en ny gennemgang af […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x