Christian Eriksen: – Jeg ved godt, hvorfor jeg kollapsede, men det holder jeg for mig selv

Det skriver B.T. i dag. Han vil således heller ikke fortælle, hvorvidt hans covid-19-vaccine kan have været en medvirkende årsag. Den 18. marts 2022 udgav mediet The Exposé en artikel med overskriften Covid-19 Vaccine is to blame for 300% increase in Fifa Football Deaths in 2021 on the annual average. I perioden 2009-2020 døde i … Læs videre Christian Eriksen: – Jeg ved godt, hvorfor jeg kollapsede, men det holder jeg for mig selv
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
S. Heep
S. Heep
fredag, 25 marts 2022, 23:58 23:58

Jeg har talt med en af Eriksens beundrere, der fortæller at han har hørt fra en ven, som er tidligere fætter til en frisør for Eriksen, at Eriksen på dagen for hans hjertestop havde spist for mange vitaminer og drukket for lidt vand – det er dét han holder for sig selv. Det undrer mig at du konspirerer, at det har noget med vaccination at gøre, som jeg formoder du mener er årsagen, når du samtidig i opslaget lægger et link op der refererer dertil – vil du dokumentere din påstand?

Henni Amtrup S. Olesen
lørdag, 26 marts 2022, 1:15 01:15
Reply to  S. Heep

S. Heep Det lyder da som det rene vrøvl det du skriver….Ja undskyld…..Hvorfor skulle Eriksen holde hemmeligt han havde spist for mange vitaminer? Det er da ikke noget at være flov over, tvært imod. Det overskydende ryger jo bare ud i toilettet, – dyr urin. At han ikke havde drukket nok vand lyder også mærkeligt, da den 12. juni var en forholdsvis varm dag, så den naturlige tørst har han ikke kunne ignorere. ‘ Desuden er sportsfolk meget opmærksomme på at få rigeligt med væske før en præstation, uanset sommer eller vinter, og Eriksen er jo ikke nogen novice… To… Read more »