Den zionistiske lobby genindfører bogafbrænding

Det er lykkedes den zionistiske lobby at få en ny bog om Anne Frank trukket tilbage fra boghandlerne i Holland.

Bogen hedder ‘Hvem forrådte Anne Frank’ og er skrevet af canadiske Rosemary Sullivan. I følge Ekstra Bladet forsøger bogen at føre bevis for, at det var en jødisk jurist, der var skyld i Anne Franks anholdelse. En tidligere FBI-agent, Vince Pankoke, har deltaget i de undersøgelser, der udgør grundlaget for den nu ulovlige bog.

Det er historisk set et tegn på totalitarisme, når bogafbrænding og andre former for forbud mod ytringsfrihed i trykte bøger bliver indført i et samfund. Det skete bl.a. også i Nazi Tyskland. Den kristne kirkes fusion med statsmagten i Romerriget gjorde sig dog også skyldig i denne forbrydelse mod folket, da bl.a. besiddelse af Thomas Evangeliet var forbundet med dødsstraf. Det var ikke blot bøgerne, der blev brændt; det blev boglæserne også. De moderne zionister er trods alt lidt mere venligt stillede end den gamle kristne kirke.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments