Kategorier
Frihedspressen Mere presse

SSI-data tyder på, at ældre udvikler AIDS som følge af covid-19-vaccinerne

Det drejer sig om en ny form for AIDS, der ikke skyldes HIV, men derimod skadevirkninger af vaccinerne mod covid-19. Statens Serum Institut (SSI) udgav den 4. januar 2022 den sidste opgørelse af effektiviteten af vaccinerne mod covid-19. Derefter gik SSI væk fra at rapportere dette. SSI’s sidste opgørelse viser en negativ effekt af både […]

Det drejer sig om en ny form for AIDS, der ikke skyldes HIV, men derimod skadevirkninger af vaccinerne mod covid-19. Statens Serum Institut (SSI) udgav den 4. januar 2022 den sidste opgørelse af effektiviteten af vaccinerne mod covid-19. Derefter gik SSI væk fra at rapportere dette. SSI’s sidste opgørelse viser en negativ effekt af både […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x