SSI-data tyder på, at ældre udvikler AIDS som følge af covid-19-vaccinerne

Det drejer sig om en ny form for AIDS, der ikke skyldes HIV, men derimod skadevirkninger af vaccinerne mod covid-19.

Statens Serum Institut (SSI) udgav den 4. januar 2022 den sidste opgørelse af effektiviteten af vaccinerne mod covid-19. Derefter gik SSI væk fra at rapportere dette.

SSI’s sidste opgørelse viser en negativ effekt af både Pfizers og Modernas covid-19-vacciner efter 2. stik hos ældre i Danmark. Negativ effekt betyder, at covid-19-vaccinerne er forbundet med øget risiko for covid-19 sammenlignet med at være uvaccineret.

Det fremgår af tabel 3 i rapporten for uge 1 2022:

SSI’s data bekræfter således de løbende opgørelser fra The Exposé fra tilsvarende officielle data fra andre landes myndigheder, der tyder på, at de såkaldte vacciner mod covid-19 svækker immunforsvaret og fører til en form for AIDS – eller VAIDS (Vaccine Aquired Immuno Deficiency Syndrome). Det samme nye AIDS-fænomen kan således også spores i Danmark nu ud fra de officielle SSI-data.

Det tyder dog også på, at udviklingen af AIDS hos ældre danskere som følge af vaccinerne kan bremsen via revaccination. Spørgsmålet er, hvor galt det går, hvis ældre mennesker beslutter at stå helt af sprøjterne og takke nej til yderligere “boostere”. Kan immunforsvaret vænne sig fra vaccinerne, så den normale immunitet kan genoprettes? Det vides ikke.

SSI’s data viser også faldende vaccineeffektivitet over tid hos de øvrige grupper, og hvis mønstret hos ældre er overførbart til de andre grupper, så er det blot et spørgsmål om tid, før alle vaccinerede har udviklet VAIDS.

Der tegner sig et klart billede af covid-19-vaccinernes effekt på risikoen for covid-19: først falder risikoen for covid-19, derefter stiger den mod udgangsniveauet som uvaccineret, hvorefter risikoen stiger yderligere, altså en decideret forværring sammenlignet at være uvaccineret, indtil der sker revaccination. Det kan vise sig katastrofalt for folkesundheden, at man har godkendt disse vacciner baseret på data fra kliniske forsøg med alt for kort varighed til at afsløre denne tidsmæssige dynamik i vaccinernes virkning på immunforsvaret.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anon
Anon
torsdag, 24 marts 2022, 17:19 17:19

Ifølge denne passer det ikke det du skriver
https://www.reuters.com/article/factcheck-vaids-fakes-idUSL1N2UM1C7