SSI-data tyder på, at ældre udvikler AIDS som følge af covid-19-vaccinerne

Det drejer sig om en ny form for AIDS, der ikke skyldes HIV, men derimod skadevirkninger af vaccinerne mod covid-19. Statens Serum Institut (SSI) udgav den 4. januar 2022 den sidste opgørelse af effektiviteten af vaccinerne mod covid-19. Derefter gik SSI væk fra at rapportere dette. SSI’s sidste opgørelse viser en negativ effekt af både … Læs videre SSI-data tyder på, at ældre udvikler AIDS som følge af covid-19-vaccinerne
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anon
Anon
torsdag, 24 marts 2022, 17:19 17:19

Ifølge denne passer det ikke det du skriver
https://www.reuters.com/article/factcheck-vaids-fakes-idUSL1N2UM1C7