Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Frihedslisten inviterer til demonstration imod Danmarks støtte til det nazistiske regime i Ukraine

Det foregår som larmende klinky-klonky-demonstration tirsdag den 29. marts 2020 kl. 12:00-16:00 på Christiansborg Slotsplads i København. Det sker ’tilfældigvis’ samtidig med, at Ukraines Komiker-Præsident holder Zoom-møde med Folketing og det danske folk. Frihedslisten fortæller yderligere om arrangementet: “Hele baggrundstæppet for den danske folkestemning omkring Ukraine blev startet af Mette F, som arrangerede en demonstration […]

Det foregår som larmende klinky-klonky-demonstration tirsdag den 29. marts 2020 kl. 12:00-16:00 på Christiansborg Slotsplads i København. Det sker ’tilfældigvis’ samtidig med, at Ukraines Komiker-Præsident holder Zoom-møde med Folketing og det danske folk. Frihedslisten fortæller yderligere om arrangementet: “Hele baggrundstæppet for den danske folkestemning omkring Ukraine blev startet af Mette F, som arrangerede en demonstration […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x