Frihedslisten inviterer til demonstration imod Danmarks støtte til det nazistiske regime i Ukraine

Det foregår som larmende klinky-klonky-demonstration tirsdag den 29. marts 2020 kl. 12:00-16:00 på Christiansborg Slotsplads i København. Det sker ’tilfældigvis’ samtidig med, at Ukraines Komiker-Præsident holder Zoom-møde med Folketing og det danske folk. Frihedslisten fortæller yderligere om arrangementet: “Hele baggrundstæppet for den danske folkestemning omkring Ukraine blev startet af Mette F, som arrangerede en demonstration … Læs videre Frihedslisten inviterer til demonstration imod Danmarks støtte til det nazistiske regime i Ukraine
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sten
Sten
onsdag, 30 marts 2022, 11:55 11:55

Kunne I i det mindste ikke tale ordentligt til folk, der kommer forbi jeres demonstration og ganske fredeligt – og høfligt – spørger, hvad demonstrationen handler om?

Det gavner ikke ligefrem jeres dag, at I bemøder andre (som I i øvrigt ikke kender) med ugæstfrihed, uhøflighed, og ukvemsord og vulgariteter som “pis af”, “skrid” og landsforræder. Det oplevede jeg.

/ Sten

BSØ
BSØ
onsdag, 30 marts 2022, 12:42 12:42

Ja – jeg søgte mere info om jeres demonstration- men som nedenfor, samme opfattelse som Sten.
Så behøver man ikke at bruge mere tid på dette.