Frihedslisten inviterer til demonstration imod Danmarks støtte til det nazistiske regime i Ukraine

Det foregår som larmende klinky-klonky-demonstration tirsdag den 29. marts 2020 kl. 12:00-16:00 på Christiansborg Slotsplads i København.

Det sker ’tilfældigvis’ samtidig med, at Ukraines Komiker-Præsident holder Zoom-møde med Folketing og det danske folk.

Frihedslisten fortæller yderligere om arrangementet:

“Hele baggrundstæppet for den danske folkestemning omkring Ukraine blev startet af Mette F, som arrangerede en demonstration foran den Russiske Ambassade, hvor hun udtalte: “Rusland invaderede grusomt og uprovokeret – et fredeligt og demokratisk land”

DET ER LØGN! Ukraine var ikke et fredeligt og demokratisk land inden Rusland begyndte sin aggression mod Ukraine i slutningen af februar måned!!!!

Ikke nok med at Mette F. løj så bukserne de fløj ifm Mink-skandalen. Nu skal hele landet endnu en gang knejse for ‘hoffet’ og knus-elske et Ukrainsk styre, som siden 2014 har begået grusomme overgreb mod det russisk-talende mindretal.”

Demo-arrangørerne henviser desuden til denne artikel på Frihedslisten.dk. om situationen i Ukraines russisk-talende områder igennem de sidste 8 år.

Program:
12-13 Klinky-klonky (Zelenskyj er på kl 12:30!)
13-16 Taler, sange, samvær afbrudt af et klink og klonk hist og her.
Kl. 12:20 vil demonstrationen bevæge sig rundt om Christiansborg, da Landsstingssalen (hvor videomødet skal foregå) vender ud mod ridebanen (bagsiden af Christiansborg).

Medbring gryder, potter, pander, fløjter, trommer osv.

Arrangørerne understreger, at demonstrationen på ingen måde er et udtryk for sympati med Rusland. Demonstrationen sympatiserer med alle fredelige initiativer som modstykke til alle krigshandlinger. Sympatien ligger hos det Ukrainske folk, som bliver splittet og især den russisk-talende del, som er blevet bekriget af deres egen regering i gennem 8 år.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sten
Sten
onsdag, 30 marts 2022, 11:55 11:55

Kunne I i det mindste ikke tale ordentligt til folk, der kommer forbi jeres demonstration og ganske fredeligt – og høfligt – spørger, hvad demonstrationen handler om?

Det gavner ikke ligefrem jeres dag, at I bemøder andre (som I i øvrigt ikke kender) med ugæstfrihed, uhøflighed, og ukvemsord og vulgariteter som “pis af”, “skrid” og landsforræder. Det oplevede jeg.

/ Sten

BSØ
BSØ
onsdag, 30 marts 2022, 12:42 12:42

Ja – jeg søgte mere info om jeres demonstration- men som nedenfor, samme opfattelse som Sten.
Så behøver man ikke at bruge mere tid på dette.