Træn din hjerne: Tæl firkanter!

Træn din evne til at tænke ud af boksen og spotte den information, der udfordrer mainstream-propagandaen. Øvelse: Hvor mange firkanter kan du se på dette billede? Det korrekte svar er 5 firkanter. Selvom den store og guld-farvede er den mest tydelige, så er der faktisk også fire andre firkanter i billedet. Selvom nogle firkanter er … Læs videre Træn din hjerne: Tæl firkanter!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Primdahl
fredag, 25 marts 2022, 17:05 17:05

Der er 7 firkanter i billedet.

Hvorfor? Fordi den nederste firkant tæller som tre firkanter:

  1. En firkant som udgøres af både det gule stykke og hvide stykke, nederst
  2. En firkant som kun er det gule stykke af 1.
  3. En firkant som kun er det hvide stykke af 1.

Men jeg forstår godt at du tæller som du gør, når du har vænnet dig til at tælle sådan – og ja, det er en svær vane at komme ud af.

Bedste held og lykke med træningen herfra 🙂

Mark Søndersted
onsdag, 30 marts 2022, 19:08 19:08
Reply to  Eva Primdahl

Det er fusk, jeg siger 6 🙂

Eva Primdahl
fredag, 25 marts 2022, 20:48 20:48

Ha ha, jeg kan lide tanken. Det vigtigste er ikke at begynde at tælle overhovedet, blot fordi nogen tilfældigvis beder en om det – og man måske ikke lige selv mærker lysten til det.

Alle 7 firkanter indeholdes også inden i selve billedet selv, som jo også er en firkant. Så er vi på 8.

Og dermed ligger vejen fri til at begynde at tælle fx alle de imaginære firkanter, eller fx alle de pixel-definerede firkanter med også, hvis man virkeligt skulle have lyst til at dyrke sin nye vane 🙂