Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Træn din hjerne: Tæl firkanter!

Træn din evne til at tænke ud af boksen og spotte den information, der udfordrer mainstream-propagandaen. Øvelse: Hvor mange firkanter kan du se på dette billede? Det korrekte svar er 5 firkanter. Selvom den store og guld-farvede er den mest tydelige, så er der faktisk også fire andre firkanter i billedet. Selvom nogle firkanter er […]

Træn din evne til at tænke ud af boksen og spotte den information, der udfordrer mainstream-propagandaen. Øvelse: Hvor mange firkanter kan du se på dette billede? Det korrekte svar er 5 firkanter. Selvom den store og guld-farvede er den mest tydelige, så er der faktisk også fire andre firkanter i billedet. Selvom nogle firkanter er […]
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x