Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Putin og Zelenskyj er allierede i en krig mod os!

Mange frygter, at der kommer en 3. Verdenskrig. Jeg frygter, at de ikke opdager, at den faktisk startede i marts 2020 med covid-19-krigen mod verdens frie folk. Det er en global, vertikal krig, hvor den absolutte elite fører krig via deres håndlangere og mod hele verdens befolkning. Propaganda er fjendens primære våben. Afsløring af propaganda […]

Mange frygter, at der kommer en 3. Verdenskrig. Jeg frygter, at de ikke opdager, at den faktisk startede i marts 2020 med covid-19-krigen mod verdens frie folk. Det er en global, vertikal krig, hvor den absolutte elite fører krig via deres håndlangere og mod hele verdens befolkning. Propaganda er fjendens primære våben. Afsløring af propaganda […]
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x