Putin og Zelenskyj er allierede i en krig mod os!

Mange frygter, at der kommer en 3. Verdenskrig. Jeg frygter, at de ikke opdager, at den faktisk startede i marts 2020 med covid-19-krigen mod verdens frie folk. Det er en global, vertikal krig, hvor den absolutte elite fører krig via deres håndlangere og mod hele verdens befolkning. Propaganda er fjendens primære våben. Afsløring af propaganda er det primære selvforsvar.

Den reelle 3. Verdenskrig er skjult for de fleste, da den bliver ført på en måde, som vi ikke er vant til, at krig bliver ført. Det ændrer dog ikke ved, at der er tale om krig, selvom der bliver brugt nye våben.

Den globale elite, som er folkets fælles fjende, både i Rusland, Ukraine og Danmark, har nu startet krigen i Ukraine, som kan bane vejen for en synlig 3. Verdenskrig med konventionelle våben. Det er min vurdering, at Ukraine-krigen har været planlagt længe af de samme, som står bag covid-19-krigen, da det i denne fase af den reelle krig, som altså startede med covid-19, er nødvendigt med en gigantisk distraktion, så propagandaen og de bagvedliggende bedrag om covid-19 ikke bliver afsløret i for stor skala. Vi ser også allerede nu, hvordan krigen i Ukraine bliver brugt som forklaring på, at det er nødvendigt at gennemføre samfundsmæssige forandringer, som vi ellers ville have stejlet overfor i fredstid.

Menneskehedens sidste krig

Ud fra dette perspektiv så er Putin og Zelenskyj ikke hinandens fjender, men derimod hinandens allierede. De er begge håndlangere for toppen af den globale elite, der står bag denne sidste store krig mod folkefriheden. Jeg kalder det den sidste store krig, for hvis vi taber krigen, så har vi mistet vores basale frihed og sundhed for evigt. Vi skal derfor kæmpe imod, og det skal vi gøre primært ved at blive ved med at afsløre propagandaen, der også i den fysiske krig er fjendens primære våben overfor os.

Det er rent taktisk særligt vigtigt, at vi får afsløret propagandaen overfor de håndlangere i systemet i Danmark, som udfører den. Det omfatter bl.a. politikere og journalister. Det er dem, der formidler de narrativer, der udgør den store magt i enhver propaganda.

Eksempler på narrativer:

  • “Putin er den onde, der helt uprovokeret har angrebet Ukraine, der er et uskyldigt land med et frit demokrati”. ALTERNATIV: “Det kan godt være, at Putin er ond, men Ukraines nazister er altså heller ikke rene engle”.
  • “Covid-19 skyldes SARS-CoV-2, og vaccinerne er supervåbnet”. ALTERNATIV: “Covid-19 skyldes samspil mellem SARS-CoV-2 og andre faktorer, bl.a. D-vitamin-mangel, og både vacciner og ernæring kan virke forebyggende”.

I formuleringen af alternative narrativer er det vigtigt, at de ikke ligger alt for langt fra den overbevisning, som målgruppen har indlært i udgangspunktet. Der kan f.eks. være for langt fra at tro på, at vaccinerne er supervåbnet mod covid-19 til at tro på, at vaccinerne fremkalder AIDS. Vi er her nødt til at være lige så strategisk kommunikerende som fjenden. Små skridt…

Tilmeld
Besked om
guest
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
søndag, 27 marts 2022, 4:54 04:54

Lige mine ord om igen, som jeg sagde dem for et par dage widen. Og dog: jeg mener, at realiteterne skal formidles ligefremt og I deres totalitet. Forestillinger om hvad hvem kan klare af mosten er netop bare gisninger. Der er efter min opfattelse slet IKKE tid til “flinkeskole” og anden form for forfejlet fokus I retning af formaliteter I stedet for substans. Det er her og nu. Sig sandheden og give derved dem, der kan flytte sig hurtigt chancen. Javist meget udansk og slet ikke socialdemokratisk. Opgaven er tidsbunden.

Jens Angelsgaard
søndag, 27 marts 2022, 9:34 09:34

Det er min oplevelse, at vi taler forbi hinanden.