Putin og Zelenskyj er allierede i en krig mod os!

Mange frygter, at der kommer en 3. Verdenskrig. Jeg frygter, at de ikke opdager, at den faktisk startede i marts 2020 med covid-19-krigen mod verdens frie folk. Det er en global, vertikal krig, hvor den absolutte elite fører krig via deres håndlangere og mod hele verdens befolkning. Propaganda er fjendens primære våben. Afsløring af propaganda … Læs videre Putin og Zelenskyj er allierede i en krig mod os!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
søndag, 27 marts 2022, 4:54 04:54

Lige mine ord om igen, som jeg sagde dem for et par dage widen. Og dog: jeg mener, at realiteterne skal formidles ligefremt og I deres totalitet. Forestillinger om hvad hvem kan klare af mosten er netop bare gisninger. Der er efter min opfattelse slet IKKE tid til “flinkeskole” og anden form for forfejlet fokus I retning af formaliteter I stedet for substans. Det er her og nu. Sig sandheden og give derved dem, der kan flytte sig hurtigt chancen. Javist meget udansk og slet ikke socialdemokratisk. Opgaven er tidsbunden.

Jens Angelsgaard
søndag, 27 marts 2022, 9:34 09:34

Det er min oplevelse, at vi taler forbi hinanden.