Kategorier
Gratis analyse Propagandabloggen

Skandale at SSI har droppet referencegruppen!

Det er intet mindre end en sundhedsfaglig skandale, at Statens Serum Institut har droppet referencegruppen af uvaccinerede i deres løbende opgørelse af vaccineeffektiviteten.

Vaccineeffektiviteten beregnes ud fra antallet af nye tilfælde af covid-19 i en periode blandt vaccinerede sammenlignet med antallet af nye tilfælde af covid-19 i den samme periode blandt uvaccinerede. Hvis vaccineeffektivteten bliver negativ, hvilket den nåede at blive, inden SSI droppede den beregning, så betyder det, at vaccination er forbundet med ØGET risiko for covid-19. Det tyder videre på, at vaccinerne mod covid-19 svækker immunforsvaret på sigt, så man udvikler VAIDS (Vaccine Aquired Immuno Deficiency Syndrom) med covid-19 som et af måske mange symptomer.

Der er her vigtigt at huske på, at vaccineeffektiviteten er beregnet for en gruppe og ikke for hvert individ. Da bivirkningerne varierer statistisk signifikant med batchnumrene, så er der grund til at tro, at udviklingen af VAIDS også er koblet til bestemte batchnumre og ikke til alle sprøjterne. Det tyder videre på, at der simpelthen ikke er det samme indhold i alle vaccinesprøjterne, selvom de hedder det samme og kommer fra den samme producent.

Man kan derfor håbe, at man er blevet stukket af nogle af de batchnumre, der ikke indeholder de ingredienser, der kan fremkalde VAIDS. Der vil typisk gå et par måneder efter sidste stik, før man begynder at udvikle tegn på svækket immunforsvar, som så blot bliver værre og værre med tiden. Det betyder konkret, at man lettere bliver syg med infektioner, som man har sværere ved at bekæmpe. Det vil også kunne måles som øget sygefravær på arbejdspladser koblet til tidspunkter for sidste vaccination.

Hvis man derimod ikke har oplevet nogen bivirkninger, og der er gået mere end tre måneder siden sidste stik, uden man begynder at blive ramt af covid-19 eller andre infektioner, som man tidligere havde let ved at slippe af med, så tyder det på, at man er en af de heldige, der har fået en ufarlig vaccine. Det gælder så bare om at huske at sige NEJ TAK TIL VACCINEN, når de begynder med den propaganda igen.

Jeg vil desuden benytte lejligheden til at opfordre til, at nogen tager initiativ til, at vi selv iværksætter indsamling af data fra kontrolgruppen af uvaccinerede. Det er et stort arbejde, men det er besværet værd, hvis nogen orker. Det er bare træls, at vores sundhedsmyndigheder svigter os igen og igen.

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x