Regeringen dækker over, at vaccinerne øger risikoen for omikron-smitte

Det er ikke kun i Danmark, at regeringen via Statens Serum Institut (SSI) skjuler de data, der tyder på, at covid-19-vaccinerne skader immunforsvaret og forårsager en ny form for AIDS, dvs. erhvervet immundefekt-syndrom. Det uafhængige medie The Exposé afslørede i en artikel i går, at det samme foregår i bl.a. Sydafrika, Australien, Canada, Tyskland og … Læs videre Regeringen dækker over, at vaccinerne øger risikoen for omikron-smitte
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned or Total abonnement per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Brian Olesen
søndag, 27 marts 2022, 22:05 22:05

Sikke en forfærdelig verden vi lever i.

Tak for din store indsats Per (også selvom det stikker lidt af nogen gange:).