Kategorier
Frihedspressen Mere nyt

Regeringen dækker over, at vaccinerne øger risikoen for omikron-smitte

Det er ikke kun i Danmark, at regeringen via Statens Serum Institut (SSI) skjuler de data, der tyder på, at covid-19-vaccinerne skader immunforsvaret og forårsager en ny form for AIDS, dvs. erhvervet immundefekt-syndrom. Det uafhængige medie The Exposé afslørede i en artikel i går, at det samme foregår i bl.a. Sydafrika, Australien, Canada, Tyskland og […]

Det er ikke kun i Danmark, at regeringen via Statens Serum Institut (SSI) skjuler de data, der tyder på, at covid-19-vaccinerne skader immunforsvaret og forårsager en ny form for AIDS, dvs. erhvervet immundefekt-syndrom. Det uafhængige medie The Exposé afslørede i en artikel i går, at det samme foregår i bl.a. Sydafrika, Australien, Canada, Tyskland og […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x