Regeringen dækker over, at vaccinerne øger risikoen for omikron-smitte

Det er ikke kun i Danmark, at regeringen via Statens Serum Institut (SSI) skjuler de data, der tyder på, at covid-19-vaccinerne skader immunforsvaret og forårsager en ny form for AIDS, dvs. erhvervet immundefekt-syndrom.

Det uafhængige medie The Exposé afslørede i en artikel i går, at det samme foregår i bl.a. Sydafrika, Australien, Canada, Tyskland og Storbritannien.

Data fra SSI viser, at der i perioden 21.-25. november 2021 var 3,18 gange større andel omikron-smitte blandt de fuldt vaccinerede end blandt de uvaccinerede.

The Exposé har også gennemgået data fra Australien. De viser, at i de første to uger af 2022 var sandsynligheden for omikron-smitte 10 gange højere blandt de vaccinerede end blandt de uvaccinerede. I den tredje uge var risikoen steget yderligere til 20 gange højere risiko hos de vaccinerede sammenlignet med de uvaccinerede.

The Exposé viser også med data fra Canada, hvordan vaccineeffektiviteten (hyppigheden af covid-19-smitte blandt vaccinerede sammenlignet med uvaccinerede) faldt fra 60 til 20 % på 10 uger. Derefter slog omikron igennem, og vaccineeffektiviteten faldt til -98,8 % ved juletid.

Data tyder således på, at de benyttede vacciner ikke blot er ineffektive overfor omikron-varianten; vaccinerne er forbundet med øget risiko for at blive smittet og syg med covid-19 som følge af SARS-CoV-2-omikron. The Exposé omtaler regeringernes forsøg på at dække over disse statistikker som et cover-up.

Kilder:

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Brian Olesen
søndag, 27 marts 2022, 22:05 22:05

Sikke en forfærdelig verden vi lever i.

Tak for din store indsats Per (også selvom det stikker lidt af nogen gange:).