Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

DR og PET: Ekstremisme vendt mod myndigheder ny terrortrussel i Danmark

DR citerer i dag en ny rapport fra Center for Terroranalyse under PET (Politiets Efterretningstjeneste), hvor et nyt begreb er dukket op: Antimyndigheds-ekstremisme. Det betyder reelt, at danskere, der kritiserer folkevalgte politikere og fagpersoner hos myndighederne nu betragtes som potentielle terrorister. En klog mand eller kvinde sagde engang: “Den enes terrorist er den andens frihedskæmper.”En […]

DR citerer i dag en ny rapport fra Center for Terroranalyse under PET (Politiets Efterretningstjeneste), hvor et nyt begreb er dukket op: Antimyndigheds-ekstremisme. Det betyder reelt, at danskere, der kritiserer folkevalgte politikere og fagpersoner hos myndighederne nu betragtes som potentielle terrorister. En klog mand eller kvinde sagde engang: “Den enes terrorist er den andens frihedskæmper.”En […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x