DR og PET: Ekstremisme vendt mod myndigheder ny terrortrussel i Danmark

DR citerer i dag en ny rapport fra Center for Terroranalyse under PET (Politiets Efterretningstjeneste), hvor et nyt begreb er dukket op: Antimyndigheds-ekstremisme. Det betyder reelt, at danskere, der kritiserer folkevalgte politikere og fagpersoner hos myndighederne nu betragtes som potentielle terrorister. En klog mand eller kvinde sagde engang: “Den enes terrorist er den andens frihedskæmper.”En … Læs videre DR og PET: Ekstremisme vendt mod myndigheder ny terrortrussel i Danmark
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
John Lange
John Lange
torsdag, 31 marts 2022, 22:07 22:07

Politiet skal patruliere på Facebook, for at øge trygheden på nettet siger Justitsminister Nick Hækkerup. Nick Hækkerup der jo mener at overvågning er lig med frihed. Samtidig har PET lanceret det nye fænomen “antimyndigheds-terrorisme”, en stigende trussel mod – hvad? I forvejen har vi en Tibetsag uden skyldige. Er det kun mig, eller ser andre også det uhyggelige perspektiv som regeringens ulovlige overvågning af borgerne, politiets tilstdeværelse i borgernes debat og potentielle anklager for antimyndighedsterror? Jeg har skrevet det før og føler mig i dag mere bekræftet i mine ord, justitsminister Nick Hækkerup er en farlig mand for vores frihed… Read more »