DR og PET: Ekstremisme vendt mod myndigheder ny terrortrussel i Danmark

DR citerer i dag en ny rapport fra Center for Terroranalyse under PET (Politiets Efterretningstjeneste), hvor et nyt begreb er dukket op: Antimyndigheds-ekstremisme.

Det betyder reelt, at danskere, der kritiserer folkevalgte politikere og fagpersoner hos myndighederne nu betragtes som potentielle terrorister.

En klog mand eller kvinde sagde engang:

“Den enes terrorist er den andens frihedskæmper.”

En klog mand eller kvinde

Inden man påstår, at nogen er (potentielle) terrorister, er det således relevant at undersøge, om der er grundlag for deres meget alvorlige og meget følelsesladede kritik af politikerne og myndighederne. Det virker ikke til, at PET har undersøgt grundlaget for det nye fænomen – ‘antimyndigheds-ekstremisme’ – udover at det er opstået i forbindelse med coronaen.

Hvis der reelt er tale om, at Danmark via coronaen er eller har været under angreb eller besættelse af udenlandske eller globale kræfter, så kan det diskuteres, om Grundlovens § 81 ikke gør enhver dansk mand juridisk forpligtet til i det mindste at kritisere myndighederne:

“Enhver våbenfør mand er forpligtiget til med sin person at bidrage til fædrelandets forsvar efter de nærmere bestemmelser, som loven foreskriver.”

Grundloven § 81

Jeg vil ikke opfordre til vold mod den potentielle besættelsesmagt, men det er jo faktisk, hvad Grundloven opfordrer til med ordet “våbenfør”.

Grundloven definerer ikke typen af ‘våben’ eller typen af ‘angreb’, som vi er forpligtet til henholdsvis at bruge og at forsvare fædrelandet imod. Det kan og bør i høj grad diskuteres, om coronabedraget og den tilhørende totalitære politik reelt er et angreb mod fædrelandet, der aktiverer § 81. Det betyder i så fald, at det er ulovligt IKKE at kritisere myndighederne, og at PET i deres nye rapport reelt forsvarer besættelsesmagten.

Jeg har mange gange opfordret til FREDELIG modstand. Jeg har ALDRIG opfordret til brug af vold. Jeg er dog bekymret for, om denne holdning gør mig kriminel; altså at det er kriminelt IKKE at gribe til fysiske våben, når man oplever fædrelandet som besat. Jeg vil dog fortsætte med at insistere på selv at være fredelig i min tilgang og opfordre andre til også at være fredelige, selvom jeg sådan set ville kunne arresteres for ikke at gøre nok modstand mod besættelsesmagten, når krigen er slut, og Danmark er blevet befriet. Sådan gik det jo efter sidste besættelse i 1945.

Dette rod efterlader ét centralt spørgsmål: Hvordan ved vi, at fædrelandet er under angreb? Det gør vi måske, når vi har en statsminister, der gang på gang er taget i at lyve og bryde loven overfor folket for at tjene, hvad der ligner en global besættelsesagenda, der er dikteret af magthavere udenfor Danmark. Der var jo f.eks. ingen danske myndigheder, der havde opfordret statsministeren til at lukke landet ned i modsætning til, hvad Mette Frederiksen sagde til folket. Det tyder på, at Mette Frederiksen handler på ordrer fra en udenlandsk besættelsesmagt. Det tyder også på, at myndighederne er blevet besat af regeringen og/eller af dem, der har besat regeringen.

Den igangværende besættelse er særligt svær at gennemskue, da vi er vant til, at invasion sker på konventionel vis med en fremmed militærmagt marcherende i gaderne. Hvis besættelsen denne gang er sket ved at besætte nøglepersonerne i regeringen og myndighederne med psykologiske og økonomiske våben, så camouflerer den sig som ‘politik’ og ‘faglighed’, og besættelsesmagtens håndlangere er ekstra beskyttet mod folket af lovgivningen. Vi skal derfor ikke forvente, at Mette Frederiksen går på talerstolen og indrømmer, at Danmark er besat, da hun selv i så fald er mere eller mindre frivillig medskyldig. Vi skal nok heller ikke forvente nogen udmelding fra Dronning Margrethe. Det er således lidt af en gåde, hvornår man kan være sikker nok på, at Danmark er besat på en sådan måde, at man er forpligtet af Grundlovens § 81. Jeg vil derfor anbefale alle – for en sikkerheds skyld – at fortsætte med at være fredelig og bruge lovlige “våben” såsom intelligens, dokumentation, kommunikation og humor.

Hvis du tror, at coronaen og/eller den tilhørende totalitære politik er slut, så bare vent til efteråret… Det eneste, jeg er spændt på, er om det til efteråret bliver en ny coronavariant ligesom sidst, eller om det denne gang bliver et “biovåben fra Putin”, der genaktiverer den totalitære barnepigestat og sprøjtetvang.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
John Lange
John Lange
torsdag, 31 marts 2022, 22:07 22:07

Politiet skal patruliere på Facebook, for at øge trygheden på nettet siger Justitsminister Nick Hækkerup. Nick Hækkerup der jo mener at overvågning er lig med frihed. Samtidig har PET lanceret det nye fænomen “antimyndigheds-terrorisme”, en stigende trussel mod – hvad? I forvejen har vi en Tibetsag uden skyldige. Er det kun mig, eller ser andre også det uhyggelige perspektiv som regeringens ulovlige overvågning af borgerne, politiets tilstdeværelse i borgernes debat og potentielle anklager for antimyndighedsterror? Jeg har skrevet det før og føler mig i dag mere bekræftet i mine ord, justitsminister Nick Hækkerup er en farlig mand for vores frihed… Read more »