Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Politisk trick i Medieaftalen tillader propaganda i landsdækkende medier

Jeg har læst teksten til den gældende Medieaftale for 2019 – 2023. Her fremgår følgende formulering: “Hvis folkestyret skal kunne udfolde sig på både nationalt, regionalt og lokalt grundlag, skal der også være medier, der kan varetage de lokale samfunds krav på fri oplysning, troværdig information og åben debat.” Det kan tolkes som, at magthaverne […]

Jeg har læst teksten til den gældende Medieaftale for 2019 – 2023. Her fremgår følgende formulering: “Hvis folkestyret skal kunne udfolde sig på både nationalt, regionalt og lokalt grundlag, skal der også være medier, der kan varetage de lokale samfunds krav på fri oplysning, troværdig information og åben debat.” Det kan tolkes som, at magthaverne […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x