Politisk trick i Medieaftalen tillader propaganda i landsdækkende medier

Jeg har læst teksten til den gældende Medieaftale for 2019 – 2023. Her fremgår følgende formulering: “Hvis folkestyret skal kunne udfolde sig på både nationalt, regionalt og lokalt grundlag, skal der også være medier, der kan varetage de lokale samfunds krav på fri oplysning, troværdig information og åben debat.” Det kan tolkes som, at magthaverne … Læs videre Politisk trick i Medieaftalen tillader propaganda i landsdækkende medier
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.