Danmark er (desværre) spydspidsnation i World Economic Forums store plan

Danmark blev i starten af 2018 juridisk bindende spydspidsnation for World Economic Forum. Det fremgår af en pressemeddelelse på World Economic Forums hjemmeside den 25. januar 2018.

Pressemeddelelsen har overskriften ‘Denmark Partners with World Economic Forum in Pursuit of Innovative SDG Strategies‘. SDG står for “Sustainable Development Goals” med reference til FN’s Verdensmål.

“Denmark becomes the first European country to enter into a partnership with the World Economic Forum”

Den 25. januar 2018 underskrev daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen et såkaldt Memorandum of Understanding (MoU) med World Economic Forum.

“Under the terms of the MoU, Denmark’s Ministry of Foreign Affairs will second a senior adviser to the Forum’s offices in New York City”

Partnerskabet mellem DK og WEF omfatter bl.a., at Udenrigsministeriet udstationerer en seniorrådgiver til World Economic Forums kontorer i New York City.

World Economic Forum betragter tilsyneladende Danmark som en god model for det samfund, som de ønsker at udbrede globalt.

“The Nordic countries have pioneered a social and governance model that reconciles growth and dynamism with equality and social peace.”

Børge Brende, President, World Economic Forum

WEF betegner bl.a. Danmark som et et land med en ‘god nationalisme’, som de definerer ved, at vi ikke definerer os med vores nationalitet, hvilket er et godt eksempel på den nye verden, hvor alt bliver vendt på hovedet. Se WEF-artikel

Det er min vurdering, at Danmark er nøje udvalgt til at være foregangsland i den globale implementering af totalitarisme og teknokrati, da vi formentlig er det mest autoritetstro folk i verden bedøvet af falsk lykke, ignorante medier og magtliderlige politikere. Det er uklart, om Lars Løkke var klar over World Economic Forums dystre intention, da han underskrev dokumentet, ligesom det er uklart, hvor mange fadøl vores daværende statsminister havde drukket, inden han bandt os til bidske vuf fra WEF, som måske også kan omfatte store brøl af beordringer med gigantisk økonomisk power bag.

Under alle omstændigheder ser det ud til at være fuldstændig ligegyldigt, om man er blå, rød eller grøn politiker i Danmark i dag. Det er den samme totalitære, teknokratiske politik, der bliver forsøgt gennemført under dække af, at fjernelsen af vores frihedsrettigheder som borgere eller virksomheder er nødvendige for at beskytte hinanden mod covid-19, klimakatastrofer eller andre forfærdeligheder. Dermed kommer de personer eller virksomheder, der insisterer på gammeldags frihed til at fremstå som decideret ondskabsfulde, og sådan er der jo ingen, der ønsker at blive opfattet. Derfor underkaster vi os den våbengjorte humanisme, solidaritet og biosikkerhed – autoritetstro og systemafhængige som de fleste af os er.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments