Danmark er (desværre) spydspidsnation i World Economic Forums store plan

Danmark blev i starten af 2018 juridisk bindende spydspidsnation for World Economic Forum. Det fremgår af en pressemeddelelse på World Economic Forums hjemmeside den 25. januar 2018. Pressemeddelelsen har overskriften ‘Denmark Partners with World Economic Forum in Pursuit of Innovative SDG Strategies‘. SDG står for “Sustainable Development Goals” med reference til FN’s Verdensmål. “Denmark becomes … Læs videre Danmark er (desværre) spydspidsnation i World Economic Forums store plan
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
fredag, 17 juni 2022, 15:07 15:07

skrækkeligt