Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Danmark er (desværre) spydspidsnation i World Economic Forums store plan

Danmark blev i starten af 2018 juridisk bindende spydspidsnation for World Economic Forum. Det fremgår af en pressemeddelelse på World Economic Forums hjemmeside den 25. januar 2018. Pressemeddelelsen har overskriften ‘Denmark Partners with World Economic Forum in Pursuit of Innovative SDG Strategies‘. SDG står for “Sustainable Development Goals” med reference til FN’s Verdensmål. “Denmark becomes […]

Danmark blev i starten af 2018 juridisk bindende spydspidsnation for World Economic Forum. Det fremgår af en pressemeddelelse på World Economic Forums hjemmeside den 25. januar 2018. Pressemeddelelsen har overskriften ‘Denmark Partners with World Economic Forum in Pursuit of Innovative SDG Strategies‘. SDG står for “Sustainable Development Goals” med reference til FN’s Verdensmål. “Denmark becomes […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x