Kategorier
Frihedspressen Mere nyt

Danske medier modtager muligvis ulovlig støtte fra staten

Muligvis overholder de fleste af de medier, der modtager millioner i støttekroner fra staten hvert år, ikke kravene til støtten. Statens finansiering af de ikke så frie medier i Danmark er reguleret af BEK nr 480 af 17/05/2017: Bekendtgørelse om mediestøtte. De fleste almindelige dagblade i Danmark modtager det maksimale støttebeløb, som i følge bekendtgørelsens […]

Muligvis overholder de fleste af de medier, der modtager millioner i støttekroner fra staten hvert år, ikke kravene til støtten. Statens finansiering af de ikke så frie medier i Danmark er reguleret af BEK nr 480 af 17/05/2017: Bekendtgørelse om mediestøtte. De fleste almindelige dagblade i Danmark modtager det maksimale støttebeløb, som i følge bekendtgørelsens […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x