Danske medier modtager muligvis ulovlig støtte fra staten

Muligvis overholder de fleste af de medier, der modtager millioner i støttekroner fra staten hvert år, ikke kravene til støtten. Statens finansiering af de ikke så frie medier i Danmark er reguleret af BEK nr 480 af 17/05/2017: Bekendtgørelse om mediestøtte. De fleste almindelige dagblade i Danmark modtager det maksimale støttebeløb, som i følge bekendtgørelsens … Læs videre Danske medier modtager muligvis ulovlig støtte fra staten
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned or Total abonnement per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Kim Spunk
torsdag, 31 marts 2022, 22:39 22:39

Helt og aldeles enig!! Så rigtigt Per. Skarpt Set