Omtale i Den Uafhængige og Ekstra Bladet

Ekstra Bladet har bragt et lille bitte uddrag af mit interview med deres udsendte journalist fra Frihedslistens demonstration mod Mette Frederiksens løgne om Ukraine-krigen i tirsdags. Du kan se Ekstra Bladets video på deres Facebook-side her. Du kan se hele min uredigerede videoreportage her. Du kan se selve klippet med min samtale med Ekstra Bladets … Læs videre Omtale i Den Uafhængige og Ekstra Bladet
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Brian Olesen
torsdag, 31 marts 2022, 22:15 22:15

Sådan pilles pynten af en dum-fjollet luderjournalist fra Ekstra Bladet.

Som altid godt og veludført arbejde af dig, Per Brændgaard.