Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Omtale i Den Uafhængige og Ekstra Bladet

Ekstra Bladet har bragt et lille bitte uddrag af mit interview med deres udsendte journalist fra Frihedslistens demonstration mod Mette Frederiksens løgne om Ukraine-krigen i tirsdags. Du kan se Ekstra Bladets video på deres Facebook-side her. Du kan se hele min uredigerede videoreportage her. Du kan se selve klippet med min samtale med Ekstra Bladets […]

Ekstra Bladet har bragt et lille bitte uddrag af mit interview med deres udsendte journalist fra Frihedslistens demonstration mod Mette Frederiksens løgne om Ukraine-krigen i tirsdags. Du kan se Ekstra Bladets video på deres Facebook-side her. Du kan se hele min uredigerede videoreportage her. Du kan se selve klippet med min samtale med Ekstra Bladets […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x