Ny skrivelse: Chefredaktører og politikere indrømmer svigt

En gruppe af chefredaktører, politiske ledere og myndighedschefer har her til morgen udsendt en skrivelse, hvor de indrømmer, at de har svigtet folket, især under coronaen, men undskyldningen dækker de sidste 20 år. Jeg bringer her citater fra nogle af udtalelserne i skrivelsen. Lars Løkke er ked af, at han fik Danmark gift med World … Læs videre Ny skrivelse: Chefredaktører og politikere indrømmer svigt
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned or Total abonnement per år og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ruth Kirsten
fredag, 1 april 2022, 8:23 08:23

Aprils nar.

Larsh
fredag, 1 april 2022, 8:31 08:31

Hanne Larsen
fredag, 1 april 2022, 8:42 08:42

Fed aprilsnar 😀👌 Men gid det var så vel 🙏
Tak for dig Per – knus og kram 😘♥🤗 Hanne

Christian Friis Buhl
fredag, 1 april 2022, 21:52 21:52

Det er da muligt at du synes vi skal tilgive dem – for hvad betyder da alle de nu lemlæstede vaccinefanatikere – de børn som har fået skader for livet – vore mennskerettigheder som er taget fra os – og for hvad: ussel mammon !!! Grådighed er en DØDSSYND – og tror du virkelig på at vi blot vil tilgive MORD på vore venner, familie, børn – hvis du tror det er du ualmindelig NAIV.
De skal NATURLIGVIS retsforfølges OG DØMMES for folkemord efter Nürnbergkodens regelsæt