Kategorier
Den Komiske Blog Mere humor

Ny skrivelse: Chefredaktører og politikere indrømmer svigt

En gruppe af chefredaktører, politiske ledere og myndighedschefer har her til morgen udsendt en skrivelse, hvor de indrømmer, at de har svigtet folket, især under coronaen, men undskyldningen dækker de sidste 20 år. Jeg bringer her citater fra nogle af udtalelserne i skrivelsen. Lars Løkke er ked af, at han fik Danmark gift med World […]

En gruppe af chefredaktører, politiske ledere og myndighedschefer har her til morgen udsendt en skrivelse, hvor de indrømmer, at de har svigtet folket, især under coronaen, men undskyldningen dækker de sidste 20 år. Jeg bringer her citater fra nogle af udtalelserne i skrivelsen. Lars Løkke er ked af, at han fik Danmark gift med World […]
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x