Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Mediesystemet i Danmark er inkompetent og korrupt, men problemet kan løses med et snuptag

Det er min opfattelse, at det danske mediesystem er præget af organiseret korruption og inkompetente journalister, der har mistet deres faglige stolthed. Det udgør et af de største demokratiske problemer i dagens Danmark. De store danske nyhedsmedier er i vid udstrækning finansieret af mediestøtte fra staten, dvs. regeringen, og det “kulturbærende” medie DR er 100 […]

Det er min opfattelse, at det danske mediesystem er præget af organiseret korruption og inkompetente journalister, der har mistet deres faglige stolthed. Det udgør et af de største demokratiske problemer i dagens Danmark. De store danske nyhedsmedier er i vid udstrækning finansieret af mediestøtte fra staten, dvs. regeringen, og det “kulturbærende” medie DR er 100 […]
10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x