Regeringen er den mest udbredte form for organiseret kriminalitet

Jeg ved godt, at det lyder langt ude, men jeg vil her fremføre argumenter for, at regeringen er den mest udbredte form for organiseret kriminalitet i Danmark. Bær over med mig og læs eller lyt med et åbent sind. Regeringen er organiseret af Grundloven og opererer ud fra love og bekendtgørelser. Det fremgår af Grundlovens … Læs videre Regeringen er den mest udbredte form for organiseret kriminalitet
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Primdahl
lørdag, 2 april 2022, 15:58 15:58

Det er sandt. Og hvor er det heldigt at de også er skyld i alt det modsatte.

Amerikaner
Amerikaner
søndag, 3 april 2022, 19:05 19:05

Peter Stuyvesant (Første guvernør af New Amsterdam. New York nu…) sagde følgende (groft citeret): “Vi er kun villige til at acceptere regerings styre (Government) , fordi alternativet er værre….” Stor-gangstere, mordere etc., Desværre er vores regeringer nu blevet overtaget af de gangstere…

Amerikaner
Amerikaner
onsdag, 6 april 2022, 16:20 16:20
Reply to  Amerikaner

100% enig. De parasitter har formået via lovgivning (korrupte politikere/landsforrædere) at demoralisere hele Vesten med deres syge sataniske forfald. Hovedparten at folk i Vesten er faldet fulædstændigt for mammon, Scandinavien er specielt råddent, hvilket er årsagen til, at jeg ikke har boet der, de sidste 25 år. I (ikke dig, du gør Gud’s gerning) kan beholde Danmark for jer selv. I mellemtiden prøver vi at vi redde USA fra samme skæbne. Parasitterne har et halsgreb på os her = A.I.P.A.C

Michael Nielsen
Michael Nielsen
onsdag, 11 maj 2022, 18:35 18:35
Reply to  Amerikaner

John Todd gav os muligvis noget af svaret. Jævnfør hans informationer, tilbage fra 70erne, så har der ikke eksisteret en demokratisk valgt præsident i USA, siden Woodrow Wilson. Han påstod mange ting. Udover de menneske-offeringer som han havde deltaget i, og den amerikanske soldat, som han skød og dræbte i Tyskland, så nævnte han at Rothschild-familien, i sataniske, luciferianske og hekse-kredse, siges at stå direkte under satan. Han påstod at det er Rothschild-familien, fra City of London, der styrer USA. Og at de efter signende selv påstår, at de modtager deres ordrer fra satan selv. Han nævner navne på amerikanske… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
torsdag, 12 maj 2022, 12:53 12:53

Vi har et kollektivt ansvar; enig. Men hvor mange det er, som har ofret deres etik for penge, rigdom og magt, det aner jeg ikke. Skal vi tro på korruptionsindekset, så er der ikke mange. CORRUPTION PERCEPTIONS INDEX https://www.transparency.org/en/cpi/2021 Dog bør det bemærkes at indekset med stor sandsynlighed, ikke har registreret Zersetzung kriminaliteten. Og den udgør den absolut største post, på den volds-kriminelle skala. Men der er ikke så meget som én eneste rapport at finde om den. Så igen, det var der jo heller ikke i Østtyskland. Først efter murens fald, hvor de åbnede arkiverne, fandt man ud af… Read more »