Kategorier
Den Politiske Blog Essentiel Mere politik

Regeringen er den mest udbredte form for organiseret kriminalitet

Jeg ved godt, at det lyder langt ude, men jeg vil her fremføre argumenter for, at regeringen er den mest udbredte form for organiseret kriminalitet i Danmark. Bær over med mig og læs eller lyt med et åbent sind. Regeringen er organiseret af Grundloven og opererer ud fra love og bekendtgørelser. Det fremgår af Grundlovens […]

Jeg ved godt, at det lyder langt ude, men jeg vil her fremføre argumenter for, at regeringen er den mest udbredte form for organiseret kriminalitet i Danmark. Bær over med mig og læs eller lyt med et åbent sind. Regeringen er organiseret af Grundloven og opererer ud fra love og bekendtgørelser. Det fremgår af Grundlovens […]
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x