AFSLØRING: Vaccination mod covid-19 forbundet med næsten dobbelt så stor risiko for at dø af covid-19 på hospitaler i Danmark

Ny opgørelse fra danske hospitalers intensivafdelinger viser, at patienter indlagt med covid-19 har en næsten dobbelt så stor risiko for at dø af covid-19 på hospitalet, hvis de er fuldt vaccineret sammenlignet med, hvis de er ikke-vaccineret eller kun har fået 1 sprøjte. Nick Meier har i samarbejde med Dansk Intensiv COVID database og den … Læs videre AFSLØRING: Vaccination mod covid-19 forbundet med næsten dobbelt så stor risiko for at dø af covid-19 på hospitaler i Danmark
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.