Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Mette Frederiksen politianmeldt for folkedrab: vidner og ofre opfordres til at henvende sig

Mette Frederiksen og regeringen er politianmeldt for forbrydelser mod Menneskeheden / Folkedrab i forbindelse med udrulning af ‘vaccinerne’. Det er nu oprettet en sag ved Fyns Politi, j.nr. 2300-83969-00133-22, og vidner / ‘vaccineskadede’ henvender sig løbende. Hvis du selv har taget skade af covid-19-vaccinen, eller hvis du kender nogen, der har eller, eller som måske […]

Mette Frederiksen og regeringen er politianmeldt for forbrydelser mod Menneskeheden / Folkedrab i forbindelse med udrulning af ‘vaccinerne’. Det er nu oprettet en sag ved Fyns Politi, j.nr. 2300-83969-00133-22, og vidner / ‘vaccineskadede’ henvender sig løbende. Hvis du selv har taget skade af covid-19-vaccinen, eller hvis du kender nogen, der har eller, eller som måske […]
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x