Kategorier
Dybdegående analyse Forside Propagandabloggen

Mænd lyver deres penis 3 cm længere

Måske er din penis stor nok, som den er. Måske er din penis stor nok til, at også DU kan blive en engageret frihedskæmper! I undersøgelser, hvor man har bedt mænd selv måle størrelsen på deres erigerede penisser, har gennemsnitslængden været 15,75 cm for heteroseksuelle mænd. Til sammenligning er den gennemsnitlige længde 13,61 cm i […]

Måske er din penis stor nok, som den er. Måske er din penis stor nok til, at også DU kan blive en engageret frihedskæmper! I undersøgelser, hvor man har bedt mænd selv måle størrelsen på deres erigerede penisser, har gennemsnitslængden været 15,75 cm for heteroseksuelle mænd. Til sammenligning er den gennemsnitlige længde 13,61 cm i […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x