Nye videoer: Naziflag på Østerbro + Advarsel mod meditation

Her er to videoer optaget i dag. I den første undrer jeg mig over det nye frisind på Østerbro med naziflag hængende ud af vinduerne. I den anden foreslår min fætter, Søren Super Sund, at meditation bliver forbudt.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned or Total abonnement per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Brian Olesen
onsdag, 6 april 2022, 19:36 19:36

Hej Per Brændgaard

Jeg tænkte, om du mon havde et bud på, hvor stor en del af Ukraines befolkning der rent procentuelt udgøres af nazister?

Vh

Brian Olesen