Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Pfizer mistænkes for at stå bag Oscar-lussingen for at sælge ny medicin mod hårtab

Pfizer mistænkes for via et sponsorat at have iscenesat Will Smith’s lussing til Chris Rock for at sætte fokus på et nyt lægemiddel mod pletskaldethed. Det gigantiske medicinalfirma Pfizer laver ikke kun den mest benyttede vaccine mod covid-19 i den vestlige verden. Pfizer laver også et nyt medikament mod hårtabssygdommen alopecia (pletskaldethed). Pfizer var medsponsor […]

Pfizer mistænkes for via et sponsorat at have iscenesat Will Smith’s lussing til Chris Rock for at sætte fokus på et nyt lægemiddel mod pletskaldethed. Det gigantiske medicinalfirma Pfizer laver ikke kun den mest benyttede vaccine mod covid-19 i den vestlige verden. Pfizer laver også et nyt medikament mod hårtabssygdommen alopecia (pletskaldethed). Pfizer var medsponsor […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x