Pfizer mistænkes for at stå bag Oscar-lussingen for at sælge ny medicin mod hårtab

Pfizer mistænkes for via et sponsorat at have iscenesat Will Smith’s lussing til Chris Rock for at sætte fokus på et nyt lægemiddel mod pletskaldethed. Det gigantiske medicinalfirma Pfizer laver ikke kun den mest benyttede vaccine mod covid-19 i den vestlige verden. Pfizer laver også et nyt medikament mod hårtabssygdommen alopecia (pletskaldethed). Pfizer var medsponsor … Læs videre Pfizer mistænkes for at stå bag Oscar-lussingen for at sælge ny medicin mod hårtab
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Nayasfar
onsdag, 6 april 2022, 19:34 19:34

Denne her kommer 6 dage for sent. Havde ellers være en af de bedre