Pfizer mistænkes for at stå bag Oscar-lussingen for at sælge ny medicin mod hårtab

Pfizer mistænkes for via et sponsorat at have iscenesat Will Smith’s lussing til Chris Rock for at sætte fokus på et nyt lægemiddel mod pletskaldethed.

Det gigantiske medicinalfirma Pfizer laver ikke kun den mest benyttede vaccine mod covid-19 i den vestlige verden. Pfizer laver også et nyt medikament mod hårtabssygdommen alopecia (pletskaldethed).

Pfizer var medsponsor til årets Oscar-show, hvor Will Smith gav Chris Rock en lussing for at have fortalt en joke om Will Smith’s kone, Jada Pinkett Smith, der er ramt af alopecia og derfor har en meget korthåret frisure. Ifølge mediet Newspunch benægter Pfizer, at de har iscenesat dette stunt på scenen for at skabe fokus på alopecia og deres medikament. Pfizer siger, at de bare er glade for at støtte Oscar, og at de absolut ikke har nogen bagtanker med det. Pfizer er kendt for altid at fortælle sandheden til offentligheden.

Det drejer sig om Pfizer’s nye medikament, Etrasimod, der undersøges som middel på bl.a. alopecia, men også som middel mod andre immuno-inflammatoriske sygdomme, som Pfizers covid-19-vaccine via de inflammatoriske spikeproteiner og svækkelser af immunforsvaret muligvis kan øge risikoen for. Det er et klassisk marketingtrick i medicinalindustrien, at man sørger for at være hurtige til at udvikle medicin mod bivirkningerne. På den måde bliver patienter fanger i en nærmest uendelig række af medicin mod medicin mod medicin, der ikke gavner andre end producenterne.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Nayasfar
onsdag, 6 april 2022, 19:34 19:34

Denne her kommer 6 dage for sent. Havde ellers være en af de bedre